Jenny Öhman

Holistic Health Coach

Jenny är driven och positiv, hon älskar projekt och att få skapa en förändring – både när det gäller att renovera hemma och att hjälpa någon att få tillbaka sin hälsa.

Hälsoproblem hos mig och min familj ledde till att jag utbildade mig till kostrådgivare och sedan även till hälso och livsstilsterapeut. Från början mest för att läka våra problem men när jag upplevde hur fantastiskt vi mådde så ville jag hjälpa fler att må bra. Jag har tidigare sålt ekologiska och hållbara produkter till hälsobutiker. Nu hjälper jag människor att få en naturlig och hållbar hälsa, utifrån ett holistiskt synsätt och med hjälp av hälsoanalyser, ansikts- och tungdiagnostik. Det är verkligen min passion och jag är så tacksam att jag har hittat mitt drömjobb.
www.naturalhealth.se

Vad är hälsa/hållbarhet för dig?
Hälsa för mig är att må bra, ha energi och känna mig frisk och lycklig. Att ha en balans i vardagen med vanor som fungerar. Enkla dagliga rutiner som gör att min kropp mår bra, när det är enkelt blir det också hållbart i längden.

Vad är ditt bästa hälsotips?
Svårt att välja bara ett hälsotips. Jag skulle säga äta en kost som ger näring och energi, tänka positiva tankar, ta sig tiden att promenera och att meditera. Våga bli riktigt glad men även riktigt ledsen, känn alla dina känslor.

När mår du som bäst?
Jag mår som allra bäst när solen skiner och hela familjen är hemma, när vi umgås och har roligt tillsammans.

Hur räddar du världen lite varje dag?
Genom att få hjälpa människor att göra sina livsstilsförändringar och vara med dom på sin resa till en naturlig och hållbar hälsa. Även genom att inspirera mina barn och deras vänner till hälsosammare val som tex göra en härlig smoothiebowl till mellis. Också genom att välja ekologisk mat, välja bort kemikalier och plastprodukter när jag handlar. Köper ofta möbler och kläder begagnat. Medvetna val som är bra både för oss och planeten.

Ditt bästa pepp-tips?
Att tro på sig själv!
Våga lita på din magkänsla och att välja den väg du själv vill gå.
Se dig själv i spegeln varje dag och berätta för dig själv hur fantastisk du är, även om det är super svårt i början.
Att säga hej till dom du möter när du promenerar, både du och dom blir glada. Testa.