Hej härliga du!

Hoppas att du har det fint och så härligt att det är sol ute. Det gör så mycket för sinnet!

Något annat som är upplyftande som jag brukar göra är att dansa varje morgon! Jag sätter på en skit bra låt och sedan släpper jag loss! Du har säkert sett detta på min Instagramdå jag ibland lägger ut mina fuldansar där haha

I dagens inlägg tar jag upp om hur viktigt det är att se huden inifrån och ut och hur hälsan kan påverka huden!

Bli snyggare med Johannas 10 nycklar!

De finns massor du kan göra för att stötta huden och jag som länge har arbetat som en Advanced Skin Therapist och hälso och livsstilsterapeut, vet att det finns en hel del saker som du kan göra själv genom ett holistiskt synsätt. 

I mitt arbete ingår det att se huden ur ett holistisk synsätt och där inkluderas allt. Allt i från vad du gör och inte gör, vilket innefattar den miljö du lever i, hur relationerna ser ut till dem du har runtomkring dig, om du trivs på jobbet, vilka hudvårdsprodukter du använder dig av till vilken mat och livsstil du har. 

En hälsosam hud för mig är att ha alla grunder på plats.

Vilka är då de viktiga grunderna?

Jag har tagit fram 10 nycklar som du kan använda dig av för att kunna skina och ha mer energi! Alla mina elever arbetar efter min metod och de och deras klienter får som jag bra resultat genom att ha en balans mellan dessa nycklar. Därför vill jag även dela dem med dig!

10 nycklar till frihet och hållbar hälsa och skönhet!

1. Rening av kroppen på cellnivå

2. Optimal näring

3. Syra-Bas balans

4. Minimera inflammationer

5. Drick rent Vatten

6. Motion och rörelse 

7. Mental träning

8. God sömn

9. Djupandning

10. Sol och luft

Var står du på hälsoskalan?
Genom hälsoskalan kan du enkelt reglera din skönhet och hälsa med nycklarna. Hälsoskalan är ett mätverktyg för att se vart du befinner dig just nu och vart du skulle vilja vara. Troligtvis är att ju högre upp på hälsoskalan du är desto mer strålar din hud!

Fråga dig följande: 

1. Vart befinner du dig i dag på hälsoskalan?

2. Varför är du inte en 10:a om du inte känner att du är det?

3. Vad är det som fattas?

4. Hur kan du göra för att nå dit du vill vara?

Vill du ha mer kunskap om de 10 nycklarna kan du gå min kurs Johannas 10 nycklar. Du hittar den här!

Gå gärna med i min öppna grupp på Facebook, Johanna Bjurström – Din Hälsohero!

Kram
Johanna – Din Hälsohero

 

Din hälsoheroSkönhetUtbildning