På Ekoappen förekommer ibland sponsrade länkar, även kallade reklamlänkar, när vi tipsar om olika produkter, tjänster och företag. För oss är transparens viktigt, därför förklarar vi här vad sponsrade länkar är och vad dessa innebär för dig och oss.

Där vi anser att det är en bra service till dig som besökare på Ekoappen, och där det är möjligt, lägger vi in länkar i vårt innehåll som leder direkt till tillverkare, leverantör eller återförsäljare. På så vis kan du enkelt läsa mer om eller köpa produkterna och tjänsterna som vi skriver om.

En del av dessa länkar är sponsrade länkar och detta innebär att:

  • Ekoappen har en intäkt kopplat till en sponsrad länk.
  • I redaktionella artiklar där Ekoappen tipsar eller skriver om företag, varumärken, produkter eller tjänster så är det redaktionella innehållet framtaget av Ekoappens redaktion helt utan påverkan av en extern part.
  • Redaktionella artiklar med sponsrade länkar är markerade med texten ”Artikeln innehåller sponsrade länkar” så att du snabbt och enkelt ska kunna identifiera var sådana länkar förekommer.
  • Redaktionella artiklar kan innehålla både sponsrade länkar och länkar som inte är sponsrade till tillverkare, leverantör eller återförsäljare för att du som besöker Ekoappen ska få en så bra och heltäckande service som möjligt. Sponsrade länkar är markerade med texten ”sponsrad länk” i direkt anslutning till länken. I vissa fall kommer länkar helt att saknas.

Har du några frågor om detta är du alltid varmt välkommen att mejla oss på redaktionen@ekoappen.se.