Tillsammans med Octean har vi denna härliga tävling där tre personer får chansen att testa Silicea – Hårkit! Hårkitet innehåller Original Silicea kapslar, Silicea Vital Schampo och Silicea Balsam Spray (Värde 539:-!). Alla produkter i Original Silicea-serien är djurvänliga, veganska och miljömedvetna produkter som är 100% naturliga, helt fria från konserveringsmedel och tillverkade i de finaste områdena (Black Forrest) i Tyskland!

Octean representerar nästan 40 års erfarenhet från läkemedelsindustri och egenvård. På företaget jobbar både auktoriserad hälsorådgivare och apotekare för att kunna erbjuda kvalificerad rådgivning. Verksamhetens strategi är att arbeta långsiktigt med ett fåtal väldokumenterade produkter för att kunna ge konsumenten trygghet och säkerhet.

Vill du vinna? Kommentera nedan vilket som är ditt bästa tips för ett välmående och friskt hår! Ange även ditt för- och efternamn, e-mail, adress och mobilnummer. 

Tävlingen avslutas söndagen 13/2 2022 klockan 23:59 och de väldigt lyckliga vinnarna kommer att kontaktas via mail! 

Fullständiga tävlingsvillkor finner du här

Silicea – Hårkit

En förutsättning för välmående hår och hud är att rätt näring når hårrötter och hud inifrån. Original Silicea är ett vegetabiliskt kosttillskott med utvalda näringsämnen för att bibehålla ett tjockt vackert hår och frisk elastisk hud. Shampoo och vårdande balsam är för att vårda håret från utsidan och ge lite mer instant volym och glow.

  • Original Silicea 60 kapslar
  • Silicea Vital Shampoo 200 ml
  • Silicea Leave-in Balsam Spray
OcteanOriginal Silicea