Black Friday är en hysterisk konsumtionshelg. Jag försöker inte konsumera mer än vad jag absolut behöver och jag väljer verkligen noga innan jag tar ett beslut om att köpa något, speciellt när det gäller prylar.

Jag tycker att det är bättre att investera något i sig själv och varför inte ett program hur du får en yngre och hälsosammare hud! Jag älskar att sprida kärlek och kunskap och i stället för en sak kan du investera i dig själv. 

Just nu har vi Black Friday erbjudande hos @holistichealthacademy.se där du får vårt Beauty Mastery Program för endast 1495 kr (ordinarie pris 4995kr). Erbjudandet gäller fram till Söndag kl 24.


Om du som många andra, provat det mesta för din hud, men inte lyckats hitta lösningen? Det kan bero på att man symptombehandlar och inte arbetar med grundorsaken till själva problemet. 

Beauty Mastery Program är det snabbaste sättet att få resultat. Du kommer varje vecka få uppgifter vad du behöver göra samt stegvis få de lösningar du behöver, både fysiskt som den mentala hälsan, och hur du sköter huden på bästa sätt även från utsidan. Allt hör ihop!


Programmet pågår under 7 veckor och transformerar dig till en bättre hudhälsa! Du får alla verktyg och support du behöver till en finare, hud steg för steg.


Detta får du när du går Beauty Mastery Program:
* Du lär dig hur huden fungerar inifrån och ut
* Du lär dig tyda hudens språk
* Du får övningar som ger resultat
* Du får mer energi och livskraft
* Hur du sköter huden från utsidan
* Vilka hudvårdsprodukter som är bra
* Du får stöd och support i Facebookgruppen 
* Q & A möten med Johanna och teamet varje vecka
* En community med likasinnade för pepp och kunskap
* Du kan när som helst börja och du kör i din takt och har livslångt medlemskap i Facebookgruppen. 

Klicka på länken (här) för att köpa vårt Beauty Mastery Program för nu endast 1495kr! Gå in på www.holistichealthacademy.se om du vill veta mer om utbildningen!

Har du ytterligare frågor, maila oss på info@holistichealthacademy.se 

Kram,

Johanna- din hälsohero

Din hälsoheroHälsaHolistic Health AcademyLivet som JohannaOkategoriseradeSkönetSkönhetUtbildning