Ann-Loou Bjällén

Jag är Ann-Loou, likt en påse gott och blandat, i kunskaper och visdomar. En vidsträckt inspiratör. En ödmjuk, rak och empatisk klärvoajant guide. Genom min styrka att resa mig ur askan, vända motgångar och livets utmaningar till visdom och urkraft, hjälper jag med kärleksfull hand andra som tappat fotfästet att komma tillbaka på sin livsväg igen. Hjälper andra att se helheten i kropp, själ och ande i symbios. Nyfikenhet till livet, väljer jag att leva det fullt ut och vara i nuet. 

Älskar äventyr, lika mycket som en tyst vandring i skogen eller en längre meditation och yoga. Vandrar i Shamanens fotspår som finner stor glädje att finna alternativ läkning i växtrikets stora medicinbok. Vill som ambassadör för vattenfastan sprida kunskapen och höja medvetenheten kring vattnets intelligens. När man förstår den självläkande kraften som finns i vår fantastiska kropp genom att bl a fasta regelbundet då kan mirakel ske. 

Tacksam att få guidas av min inre källa, visdomens röst samt djuren jag möter på min väg som hjälper mig att sätta mina fötter i rätt riktning. Att få vägleda andra genom min röst eller genom mitt skrivande är en gåva och något som ger mig djup mening i livet. Hoppas att kunna bidra med min visdom och livets lärdomar med att dela med mig av min skrift i denna härliga community. 

Välkommen att ta del av min resa, hoppas jag kan inspirera just dig. 

Q&A 

Vad är hälsa/hållbarhet för dig? 

Att finna balansen i kropp, själ och sinnet. Något som är en ständig process att känna in när man kan och ska agera och när man ska vänta in. Att lyssna på kroppen som alltid visar oss vad vi behöver och vad vi inte behöver. Våga lita på vår inre vägledning, vad som är bäst för just dig. Våga välja dig själv. 

Vad är dina bästa hälsotips? 

 1.  Lycka är inte alltid att få det du vill ha 
 2. Bli förälskad i själen, inte i utseendet. 
 3. Utan din hälsa betyder allt annat ingenting. Oavsett miljoner på banken, utan din hälsa är det inte värt någonting. 
 4. Du kan omöjligt vara perfekt så sätt inte orimliga krav på dig själv, det ger dig endast ett lidande. 
 5. Alla kommer att lämna en dag, se till att lära dig att överleva ensam.
 6. Om du kan hålla dig positiv i en negativ situation, då vinner du. 
 7. Talang betyder ingenting, utan ansträngning och uthållighet. 
 8. Materiella tillgångar gör dig varken till en bättre eller en lyckligare person.
 9.  Dina ord betyder ingenting, men dina handlingar visar allt. 
 10. Dina utmärkelser eller prestationer och miljoner kvar på banken, betyder ingenting på din dödsbädd. 
 11. Lev i kärlek, var kärlek, visa kärlek och känn kärlek i varje cell i din kropp och det blir din gåva. … 

När mår du som bäst? 

När jag får vakna upp av mig själv, rulla ner på min yogamatta utan tidsbegränsning. Meditera tills jag känner mig klar för att sedan gå en lång, skön promenad i skogen och krama ett träd och njuta av allt det vackra. Efter denna morgonritual som jag haft sedan många år tillbaka, njuter jag av en frukost vid lunchtid till skön mantramusik och gärna ett par rader i min dagbok som ger mig möjligheten att reflektera över det som finns inom mig, såväl som utanför mig. De dagar som jag arbetar, ser jag till att gå och lägga mig i tid för att gå upp tidigare för att starta dagen på bästa sätt med att få både promenaden och yogan och meditationen. En helig morgon ritual.

Hur räddar du världen lite varje dag? 

Genom att agera i kärlek. Vi är alla sammanlänkade i den stora väven och genom att vara i kärlek, tänka och agera och ge kärlek så är det den energi frekvens som jag sänder ut till alla i världen. Kärlek är medicinen. 

Ditt bästa pepp-tips? 

Bästa tipset är att du ger dig själv en liten skön regel att du måste dansa lite på morgonen innan du lämnar ditt hem, för det förändrar hur du promenerar ut i livet varje dag. 

Tips 2 är att innan du slänger benen över kanten på din säng och kliver upp, stanna upp och andas ett djupt andetag, blunda och sätt din intuition för hur du vill att dagen ska veckla ut sig allteftersom. Kliv sedan upp som om det redan har hänt, känn det och fyll varje andetag med det och ge dig själv ett leende resten av dagen. Livet är en Gåva, omfamna varje dag. 

Tips 3, har du en mörk och tung dagdet har vi alla då och då så hjälper det att skifta perspektiv, bryta den tunga energin vi har runtomkring oss och inom oss ifall vi sätter på någon riktigt bra musik och hoppar i sängen till detta och vill vi vara riktigt skööööööna, gör det helt naken och omfamna kroppen på bästa sätt. Vi blir aldrig för vuxna för att hoppa i sängen och jag lovar, du kan omöjligt vara ledsen samtidigt.

Photo: Tallee Savage & Savage Beauty Graphic: Mattias Savage