Vattnets Gudinna reser sig igen med hjälp av vattnets magiska kraft, likt Fågel Fenix ut ur sin aska.

Foto. Tallee Savage

Fasta dig till Adligt uppvaknande

Dessa rader fick mig att stanna upp, det fick hela mig att känna en pulserande energi, mitt inre fylldes av ett tydligt ja, det är precis det jag vill. Att få gå ett steg djupare, kliva högre upp mot källan av visdom. För att kunna göra den etappen, den biten av resan i mitt andliga uppvaknande, kom det till mig att det behövde ske en rening inifrån och ut.

 I perioder har jag försökt mig på att pausa från att äta fast föda utan att förstå varför jag valde att göra det. Min okunskap har gjort att fastan allt som oftast varit plågsam att utföra och uthärda med svår huvudvärk och hungerkänslor. Min inre resa mot inre läkning och balans har varit tuff, en snårig och tagg beklädd sådan. Många svåra motgångar och tuffa läromästare har korsat min stig. 

Men jag vill tro att jag är en krigare av kärleken och är ljusets fanbärare. För att kunna stå i de renaste av ljus för att kunna förmedla rena budskap till de vilsna själar som kommer till mig för vägledning. Att kunna stå i min kraft och vara en inspiration för de äkta och sanna behöver jag rena mig själv, ofta och fullt ut… inifrån och ut, det vet jag med tydlig säkerhet idag.

Våra kroppar är inte gjorda för att bära med oss av döda cellrester och minnen som förgiftar vårt inre.

Alla möten oavsett de är människor eller djur, händelser och trauman i våra liv sätter spår i oss. Djupa spår inne i våra cellminnen, rispar den in och saktar ner vår kraftfulla livsenergi som senare, ifall vi inte rensar oss rena blir till slut smärtor i vår fysiska kropp.

Rensar vi inte på djupet då bygger vi det nya på försurad och unken mark och skapar sjukdom i våra kroppar. Vi behöver uppnå autofagi för att kroppen ska nå den fulla processen av cellförnyelse och kunna göra en djupgående reningsprocess. Vår kropp är fantastisk på att självläka om vi ger rätt förutsättningar. 

Vi behöver ge den en paus från fast föda då och då och mängder med kärlek för att detta ska ske. Att bli den självläkande människan genom att tolka dess signaler och rensa ut för att kunna stå kraftfulla och få vara frisk i hälsa.

Mina lärdomar och det hårda prövning jag utsatts för under många år skapade djup sorg i mitt inre och sakta släckte det ner själens livsljus. Med  sorgens mantel som hängde tungt runt min kropp, fotbojor av känslomässig moders kärlek som inte fick en möjlighet att ges uttryck för. Den smärtan tyngde ner mina steg, fick mödosamt simma med “dö vikten” under många år. Då och då lyckades jag  ta mig upp till ytan för att fånga ett par andetag av frisk ren luft innan jag åter drogs ner mot sorgens svarta botten.

Men det var också vägen mot andligt uppvaknande som möjliggjordes, när jag accepterade det faktum att de inte var min väg att få vara en del av deras uppväxt utan min uppgift på jorden denna gång var mer än så. När jag började förstå att jag behövde vara “mamma” till fler än mina egna barn födda av mig, hjälpte det mig i min resa mot den inre läkningen som behövde ske. Vi är alla del av den stora universella väven och vi behöver inte mötas fysiskt för att känna oss nära dem vi älskar. Jag mötte mina älskade barn i meditation och i drömmarna kunde jag färdas lika snabbt som ljuset för att finnas vid deras sida när de behövde mig. 

Parasiter

Att bli utsatt för parasiter i den fysiska världen skapar en bra grogrund för parasiter i vårt inre. Är helt övertygad om att de vi möter i den fysiska världen utanför oss har även fått fäste på vår insida. För att bli fria och rena behöver vi göra en grundlig detox för att sedan fasta. Med en grundlig detox så blir det likt allt annat som vi städar ur och är helt förvissad om att vi även behöver städa ur vår inre kropp. Lika viktigt vill jag tro att även upprepa denna process då och då för att bibehålla balansen.

Vägen till rensning av mitt inre började år 2018 då jag kom över en artikel om Sanna Ehdin om hur hon hade rensat ut parasiter i sina tarmar. Jag slukade all information och började dricka Fiber Munde, en sorts örtblandning för att rensa ut parasiter i mina tarmar som hon då rekommenderade och som hade hjälpt henne. Resan mot rening började där och jag har aldrig någonsin sett så mycket obehagliga saker som kom ut ur min kropp. Vågade knappt titta ner i toaletten innan jag spolade ut det. Tänk att det hade levt inne i min kropp, närt sig på mina tarmar, ätit på mina organ.

För varje spolning och rensning kände jag hur livet sakta kom tillbaka och livsenergin och lättheten i min kropp började flytta in.

Jag fortsatte att rensa inför vår långa resa till Asien skulle börja, genom att plocka ut mina bröstimplantat som jag många år tidigare lagt in. En oerhörd lättnad när dessa väl var ute, för beslutet att sätta in dem hade jag ångrat i väldigt många år. Hela min kropp skrek om att få vara fri från alla gifter i min kropp. Började äta vegansk mat, slutade dricka alkohol och  höll mig borta från socker och gluten. Yogan och meditation var redan en del av min dagliga makeup.

Vi ( jag och min dåvarande man)  rensade ut allt materiellt, sålde eller skänkte bort allt vi inte behövde. Vi hade tagit ett beslut om en lång paus från allt. Vår familj som reste bestod av mig själv, min man och en dotter, vi alla behövde komma bort för att kunna resa hem, i oss själva i kärlek. Sex månader i Asien gav oss all försäljning oss och vi fyllde dagarna med vila, träning,  daglig meditation och yoga tillsammans med att skriva och fortsätta ”rensa” gjorde mig, oss till slut fria från allt som höll oss tillbaka i både tid och måsten. Dottern fick njuta av lugnet i en svensk skola i Thailand och fick en upplevelse för livet.

Vi blev fria i leendets land där tiden upphörde att existera.

Min personliga inre resa som öppnade upp för det andliga växandet började långt tidigare, nov 2011. Det var då jag först kom i kontakt med Mediyogan och meditation likt en lång förberedelse för mig att kunna stå stadig och stark i mig själv. Men även för att en dag kunna hjälpa mina döttrar samt andra kvinnor att få hitta tillbaka till sig själva, sin empowerment när det väl är dags. Det vill jag fortsätta tro på.

Mediyogan hjälpte mig att komma tillbaka efter en lång sjukskrivning för post traumatisk stress syndrom och det var ingen tvekan att det var något jag skulle lära mig för att sprida, dela med mig av min visdomsresa och kunskapen den medförde. Jag kan med djup tacksamhet säga att yogan och meditationen har räddat mitt liv.

Är oerhört tacksam för all lärdom jag har fått ta del av under alla dessa år, där läran om vattenfasta har varit en stor avgörande del i processen. Att lära mig förståelsen kring vilket vatten jag väljer att dricka och läka mig med. Tillföra levande vatten som hjälpt mig leva livet i flow och balans. Kunskapen om vilket vatten man dricker har varit oerhört värdefullt, annars blir det att göra allt detoxande förgäves och detta ledde fram till vart jag är idag.

Rent levande vatten ger mig kraften inifrån som rensas med hjälp av fastan för att läka sig själv till hållbar hälsa och ett långt liv.

Medberoende

Att växa upp med en missbrukande våldsam pappa, blev en tå trippande uppväxt som tidigt gav mig en gåva att känna in. Allt från stämningen till andra människors energier, det lärde även mig att anpassa mig, vara tyst och inte tala min sanning. De byggde senare destruktiva relationer och ett hålrum i min inre. Det skapade en trasig vuxen som tacksamt började bygga upp sig själv på en stark solid grund, steg för steg. Ibland två fram och ett tillbaka, men jag slutade aldrig att vandra framåt mot det som var riktigt och sant i mitt hjärta. Och någonstans i denna ödmjukhet att få känna att livet sakta kom tillbaka och en förståelse för vem jag var, fortsätta känna in och börja förstå varför jag drogs till vissa sorters relationer. Den långa vägen mot att våga närma mig en orubblig självkärlek. Detta vill jag idag se som en av mina största gåvor , en stark intuitiv förmåga, en ödmjukhet i att vägleda- coacha andra till ett liv i hälsa och livsglädje. Enad i själen, kroppen & anden och i sinnet. Att vägleda andra att våga lita på sin inre vägledning, rösten som viskar inom var och en av oss när vi stillar oss. Det är först i vårt varande som vi kan höra den tydligt. Att använda våra öron för att lyssna inåt istället för apan i vårt sinne.

Tillit till processen.

Nyfikenheten och drivet att få lära ut det som jag själv lärt mig, allt som hjälpt mig att bli frisk från min svåra utmattning 2011, från mina destruktiva tankar och inre stress, bidrog till att jag något motvilligt måste jag erkänna startade mitt egna företag 2012. Hälsa Rakt Igenom blev företagets namn. Kropp & Själ och sinne i symbios var min önskan. Till en början höll jag endast Mediyoga kurser, gav massage behandlingar, anordnade små kvinnocirklar hemma i vårt lilla hus, som jag kallade Gudinnekvällar med trummeditationer och andlig vägledning. Älskade dessa kvällar och wow så uppskattat det var, för mig en ren lycka att få se alla dessa pånyttfödelser i dessa starka kvinnor som detta medförde.

Rädslan

Under mer än sju år som jag drev mitt lilla företag som växte sakta med en tydlig dröm och önskan att anordna yoga retreats även utomlands. Att få kombinera det jag älskar mest av allt, resa och uppleva och dela med mig av alla äventyr till andra var eufori när första resan blev verklighet 2017, när jag tog med två grupper under 14 dagar till Thailand. Rädslan att inte klara sig ekonomiskt med endast mitt företag gjorde att jag alltid hade ett löne jobb som usk vid sidan om. Det innebar väldigt mycket arbete och innerst inne visste jag att det inte var hållbart men jag drev mig framåt i viljan att vara till tjänst och glädjen att få lära ut.

2020 tog jag ett stort avgörande steg och blev med ett aktiebolag och bestämde mig för att nu eller aldrig ska det fungera, att driva mitt bolag fullt ut och slippa slitas fram och tillbaka, släppa svårigheterna att hitta lediga massage & samtalstider till klinter som önskade coachning / vägledning, behandlingar eller Yoga på recept. Det var som att släppa iväg en vildhäst, jag blev fullständigt överöst med klinter som behövde min hjälp, samtidigt byggde jag mitt första 6 månaders on- line program, Rise & Shine and Grow med 16 fantastiskt modiga själar som litade på att jag var den som kunde hjälpa dem. Debuterade även som medförfattare i två antologi böcker, Banbrytare & Stormborn. Mitt företag blomstrade och jag var otroligt tacksam över att få möjligheten att hjälpa så många människor.

Men jag glömde all min iver att vara i tjänst, att sätta sunda gränser. Missade att upptäcka att jag själv blev en martyr åt mig själv då jag drev mig  för hårt i arbetet att hjälpa andra, att jag missade alla varningsklockor som försökte göra sig hörda.

När livet självt satte mig på ett skenande tåg var kollapsen nära för jag lät rädslan styra mig att jag inte skulle klara mig ekonomiskt som egen företagare. Den rädslan drev mig rakt in i betongväggen, igen.

Synkronicitet  Juni 2022

Jag blev otroligt sjuk, jag var så svag i min energi, kraftlös och jag behövde stänga ner all data, telefoni och uppkoppling, men innan jag stängde ner den digitala världen svepte en bild på  Sanna Ehdin och reklam för hennes nya fastebok. Den fångade mitt intresse och jag visste att jag behövde beställa boken omgående. I den skulle jag finna svaren på mina frågor. Jag behövde veta allt om att vattenfasta skrek min inre röst. Det var där det stod…..” Fasta dig till djupare andlighet” .

Det är nyfikenheten om att läka hela människan, mig själv och andra som driver mig framåt. Det är min passion att ta reda på – Vem är jag och vad är mitt syfte i detta livet och på vilket sätt kan jag vara till service för världen? Hur kan jag ha hälsa inifrån och ut och få behålla den till mitt sista andetag. Dessa andetag hoppas jag få andas tills jag är minst 108 år gammal. Att få komma djupare in den essensen är min innerliga önskan.

Har vi inte hälsan, så tappar allt annat som vi äger och har sin glans och mening.

Att våga ställa sig frågan varför vi utsätts för dessa prövningar ? – Vad behöver jag lära mig om det här?

Vad är det som gör att jag med många fler driver oss så hårt? Duktiga flickan lyser långa vägen och vår självkärlek behöver bli starkare för att finna balansen vill jag tro. Kärleken till livet, till naturen och till tillhörigheten i hela universum. Jag kommer aldrig sluta tro på något större och att vi får de lärdomar vi behöver för att vi har valt dem själva för att bli mer medvetna och få djupare insikter i detta liv. Livets klassrum.

VASS – Fasta

Tillbaka till Sanna Ehdins bok. Jag visste precis vad jag letade efter när jag fick boken i min hand, sökte upp kapitlet om VASS fasta, att vattenfasta under 1 ½ dygn. Jag bestämde mig samma dag för att testa denna ”Sannas VASS”  Jag gjorde detta vid fyra upprepade tillfällen ( 4 x 1 ½ dygn med saltvatten flush) vid den sista omgången hände det jag längtat efter. Den andliga fördjupningen att få komma hem till mig själv.

Shaman resan – Kundalini awakening

Det var en tidig stillsam morgon när jag satte mig på min matta, tände ljus och ställde det precis framför mig. Det var det enda ljussken i rummet som genast gav med ens en känsla av magi. Omsorgsfullt valdes shamansk musik till min meditation.

“ Knappt hade jag slutit mina ögon och tagit mina första djupa andetag för att sedan känna att jag svävade en liten bit ovanför golvet.

Som om jag befann mig på en flygande matta, drömlikt men ändå var jag fullt medveten om rummet jag befann mig i.

Jag färdades snabbt som om det var brådskande och jag såg skogen under mig, där jag for fram.

De sprang en räv bredvid mig och jag såg den kraftfulla örnen flyga ovanför,  med blicken fäst nedanför ser jag tydligt hur ett får med hornen rullande likt en boll vid öronen stå o beta gräs intill den vackra floden vi passerar.

Jag hör inne i mitt inre . – Se dig omkring .. du är en del av allt det här … tappa inte tron på dig själv, du är starkare än du tror. Du har örnens kraft och du har Gute fårets klokhet.

Jag såg räven passera och delfinerna hoppade omkring i havet.

-Tro på dig själv, låt inte detta slå ner dig. Du måste ha mer glädje i livet, hör jag delfinen sjunga.

-Glöm inte ….  Du har en viktig uppgift att utföra, du är viktig.

Ser de kraftfulla djuren från Afrika stå och beta längs floden. Den vackra elefanten, vattenbuffeln tittar upp från vattenytan. Zebror som springer och leker. 

Allt går så fort … jag färdas på min matta med ljusets hastighet och jag ser att vi tar oss upp mot bergen, hör dånet av vattenfallet i mina öron… 

” -Vattnet, vackra själ är din kraft .. färdas likt vattnet, kraftfullt ibland och stillsamt när det behövs men alltid med rörelse och de renaste liv är ditt att få. Bli ett med vattnet, det renaste du kan finna och vet att det är livets heliga graal. Vattnet är heligt och allt du rör vid blir heligt och dem som korsar din stig. Du helar dig själv och andra med vattnet.”

Något händer där och då som jag inte kan förklara för det känns nästan overkligt men jag vet att jag ser tydligt en svart korp vid min sida.

Nästa sekund känner jag att jag tittar in i korpens svarta öga för att sedan bli ett med korpen och jag är korpens öga som blickar ut över nejderna.

Vilken gåva att få låna dina ögon, du vackra korp säger jag högt och glädjefyllt.

– Ja, svarar korpen du behöver förstå och se världen genom mina ögon.

Se att din visdom är viktig, dela din historia genom skrift och tal till världen.

Det är din dharma.

Men ens är korpen borta, känner att jag landar in i mitt rum.

Tar ett djupt andetag , kommer tillbaka in i den fysiska verkligheten med tårar som strömmar ner på mina kinder. Jag slår upp boken ” Djurens språk” av Solöga och läser.

” Var i din fulla andliga kraft och gränser upphör att existera. Min gåva till dig är att få framgång.

Korpen hjälper dig att ta bort de gränser du tror existerar och som du anser utgör ett hinder för dig.

Vad är du rädd för ? 

Se över dina egna begränsningar- för du som med dem skapar de yttre” 

Juli 2022

Utmattning slår till i full kraft och jag känner att jag är oförmögen att fortsätta hjälpa mina klienter just nu. Det är dags att ta en paus och ta hand om mig själv. I min starka upplevelse kom jag att tänka på fåret med de lustiga hornen, ett får som symboliserar Gotland. Ler vid minnet för jag förstod att mina vägledare visade mig att jag behövde ta mig dit för att läka min utmattning. En ö jag aldrig tidigare besökt men som med ens kändes oerhört viktigt att ta mig till.

27 Juli-  22 reste jag dit vägledd av den högsta källan att Vattenfasta i 20 dagar för att bli frisk i rekordfart, det var dags att bli ett med vattnet och följa min vägledning. Den 3 Augusti, min födelsedag startade jag min resa, som skulle visa sig vara den mäktigaste jag någonsin upplevt och den mest kraftfullaste på alla plan.

Det var då jag blev ett med universum, med Moder jord, månen och stjärnorna, med alla djuren jag mötte för vi talade alla samma språk.

Från och med nu delas livet upp med ett före min 20- dagars vattenfasta och ett efter.

Den resan tog mig till den största och kraftfullaste transformation jag någonsin varit med om, men den tog även ifrån mig nästan allt i livet som jag älskade och kallade hemma.

Tiden efter fasteresan blev min död och min pånyttfödelse, då mitt gamla jag behövde dö för att ge plats för det nya. Allt i mitt gamla liv försvann genom ett vingslag när min då varade man sa: – Här tar vägen slut för oss ! Jag föll, jag kände hur allt jag någonsin älskat och kallat hemma försvann likt en tsunami våg drog dessa ord med sig allt. I ett vingslag var allt borta, och jag klev rakt in i den svåraste livskris jag någonsin upplevt för jag hade inte älskat klart ännu.

 Att återigen resa sig, få känna sig på nytt född, likt fågel Fenix eller mer som vattnets Gudinna som på botten av havet fann en vit pärla av visdom. Ett sorgeår tog det mig att komma ut på andra sidan K R I S en. K som Kärlek – R riktat till I – inre S – självet. Jag fann äntligen mig själv genom denna krisen och med vattnets hjälp har jag hittat mitt kall. Att dela med mig av vad levande vatten & Fasta kan göra för vårt liv och hur viktigt det är att följa vår inre vägledning oavsett vad vi behöver göra eller släppa taget om.

Göra det som är viktigt på riktigt eller hur känner du?

Livet har ger oss de allra vackraste av gåvor, möjligheten att känna villkorslös kärlek till allt och alla inklusive oss själva om vi väljer att se det så. Livet vill oss inte illa, det vill få oss att bli medvetna och få känna villkorslös kärlek.

Denna självinsikt och kärlek ledde mig vidare ut mot nästa äventyr som väntade, nämligen att bestiga Afrikas högsta berg Kilimanjaro och få möjligheten att volontärjobba med barnen i landet långt borta.

Tanzania och det mäktiga berget kallade på mig, det viskade: Kom hem ! Och jag reste. En resa jag aldrig någonsin kommer att glömma och känslan av att det jag kunde och kommer kunna göra i Afrika har blivit bland det viktigaste i mitt liv.

Barnen i Afrika och att starta ett projekt – Fond som kommer hjälpa oss att utbilda kvinnorna i Afrika ett yrke med Svensk klassisk Massage behandling. Detta kommer jag dela med mig av i kommande bloggar.

Med kärlek, Ann-Loou

Instagram @annloou_

Källa: Jag blev vägledd av den högsta källan att vattenfasta i 20 dagar för att bli frisk i rekordfart och den 3 Augusti på min födelsedag startade jag min resa, som skulle visa sig vara den mäktigaste jag någonsin upplevt och den mest kraftfullaste på alla plan. Jag blev ett med universum, med Moder jord, månen och stjärnorna.