Många frågar mig vilka produkter jag tycker är bra och jag försöker dela med mig så mycket jag kan av alla de fantastiska hudvårdsprodukter som numera finns på marknaden, både på Instagram och här i min blogg!

Det som är viktigt att tänka på är att inte använda för starka eller produkter med för mycket kemikalier i. Dessa kan vara väldigt uttorkande och belastar både huden och kroppen negativt.

Jag rekommenderar ekologiska produkter från växtriket och som inte är syntetiska.

Jag delar med mig av olika produkter här i bloggen framöver som jag använder mig av just nu. Jag börjar med mina två favorit deodoranter!

Jag vill göra dig uppmärksam på att jag gör aldrig betalande uppdrag när det gäller sådant här, utan det är vad jag verkligen tycker funkar bäst!

Absolut sammarbetar jag med vissa märken (då jag tycker om dessa så mycket och de verkligen fungerar och min stora vision är att sprida bra hudvård till dig) men det är utan att få betalt och vill förtydliga detta!

Deon jag älskar kommer från Flowers och speciellt Eden. Den är en av få som verkligen håller hela dagen!

Det är denna och Rosenseriens som jag turas om med. Älskar dem båda lika mycket! 🙂 De sitter hela dagen och jag luktar inte illa efter en hel dag, även om jag har svettats. De består av ämnen från växtriket och innehåller inget aluminium eller andra skadliga ämnen för din kropp. Kan varmt rekommenderas!

I nästa inlägg får du reda på vilket serum och kräm jag använder mig av just nu som jag tycker är fantastiska, så missa inte detta!

Kram
Johanna

Johanna BjurströmSkönhet