Jag är faktiskt ingen stordrickare när det kommer till te! Men jag har hittat ett te som jag får en jättebra effekt på min hud av! Min hud får massa glow!

Dagen efter märks det tydligt att huden fått mer lyster och blir mer slätare! Det heter Spring Dragon Longevity Tea och är koffein fritt och innehåller bl.a. olika örter som astragalus och gynostemma som har anti-age effekt! Jag älskar smaken, då den har en liten smak av lakrids.

De anser att de är världens nyttigaste te och jag är beredd att hålla med!

Det är svårt att få tag på men du kan köpa det här!

Just nu är anmälningarna till mina olika utbildningar i full gång till hösten och jag tar bara in ett visst antal platser per klass för att du skall få det du behöver, så först till kvarn! Early bird priset gäller t.om. 30 juni! Här kan du läsa mer om utbildningarna!

Vill du ha mer information om utbildningarna, bokar jag gärna upp ett telefonmöte, så du kan få svar på alla dina frågor gällande utbildningarna och vilka som passar bäst.

Ha en fin dag och hoppas på massa sol!

Kram
Johanna – Din hälsohero!

Din hälsoheroHolistic Health AcademyJohanna BjurströmSkönhet