Nu har jag varit i Kroatien i 3 dagar och har kört 550 mil totalt genom Europa! Nästa anhallt är Innsbruck och Hallstatt i Österrike!

I Kroatien stannade jag några dagar för att få jobba och vila lite mer. Det var skönt!

Det var oerhört varmt och fint som vanligt!

Det är dock lite svårare att få till maten i Kroatien för att det är mycket turister vilket gör att det bara är pizza eller kött på menyn. Den sallad som finns är enkel och gjord på tomat, gurka och isbergssallad och det kommer inte hålla mig mätt länge. Som tur är hade jag kök i mitt rum och åkte till mataffären och grönsakstorget och köpte mat och härlig melon!

Hittade linspasta och gjorde en tomatsås med champinjoner, vitlök och paprika och garnerade med basilika och körsbärstomater.

Öppnade min goda olivolja som jag köpte i Verona. Så gott och jag åt så jag storknade!

Efter maten låg jag under parasollet och myste och läste en bok och planerade inför hösten!

På kvällen åkte jag ner till Medulin mitt favvoställe där jag har tillbringat många somrar och åt på min favoritrestaurang Sandra! Dock var det dåligt med vegan mat men fick en grönsakssoppa och en sallad!

Soppan var riktigt god!

Eftersom jag glömde min mans kostym på hotellet i Verona och de var inte var så hjälpsamma att skicka den till oss, så fick vi åka tillbaks 50 mil! Men det gjorde inget för jag fick äta på veganrestaurangen Flora igen!

Denna gången blev det lunch de hade och inte lika god mat som på kvällen, men helt ok!

Avslutade med en chokladkaka som är helt glutenfri och vegansk! Jag måste passa på medans jag kan! ?

Nu är jag snart i alperna och mer om det i nästa inlägg!

Nytt avsnitt av Johanna Bjurström TV är ute idag och där tar jag upp 3 tips hur du lätt kommer i form!

Ha en fin söndag!

Kram

Johanna -Din hälsohero

Din hälsoheroHälsaJohanna BjurströmKostLivet som Johanna