Jag visste inte vad jag skulle göra på midsommar förrän dagen innan, då jag sponstanhyrde på torsdag eftermiddag en stuga högst upp på Ölands udde!

Jag började torsdagsmorgonen med att träffa Johanna på picknick vid Strandvägen i Stockholm. Mysigt med kokosyoghurt och ekologiska jordgubbar och härligt häng!

Efter det var det dags att träffa Sanna och Daniel Ehdin för ett inspirationsmöte! Så härliga och underbart att få lyxen att umgås med likasinnade hela förmiddagen! Ser fram emot att få hänga mer med dem framöver!

Nu kände jag att jag behöver få komma bort några dagar och vila upp mig. Har varit ganska intensivt ett tag, men det har också varit väldigt kul!

Dels behöver jag komma bort för att sitta och skriva klart på mitt program Beauty Mastery Program! Så skönt att få inspiration och tid för det!

Efter alla fantastiska möten var jag full av energi och jag och mannen (Fredrik) satte oss i bilen mot stugan som vi hyrt samma dag! Resan tog längre än vi anat, det var massa köer längs vägen. Men vi hade inte bråttom! ?

Mitt i natten kom vi fram och underbart höra vattnet längs vägen när vi körde längs med kusten!

Midsommarmorgon med frukost på verandan! Maxade med näring och åt ekologisk melon, grape, blåbär och hallon! Mumma!

Efter det lite jobb och skriva och sedan blev det avfärd för att äta vegansk midsommar lunch i sanddynorna på Böda.

Potatis med havre fraiche samt köttbullar gjorda på ärtprotein och sill på aburgine och tofu. Inte den nyttigaste maten men några gånger om året gör magen glad ?

Eftersom jag inte dricker alkohol blev det att skåla i kombucha! Så gott och vi satt i några timmar och bara myste. Vi gjorde vår skattkarta tillsammans (vad vi vill ha och skapa tillsammans) och underbart att bara få vara för en stund.

På kvällen satt vi ute på verandan på den lilla fina (läs äckliga) stugan haha! Vattenrören var så gamla att vattnet var brunt och toaletten luktade konstant avlopp. Vi fick åka och köpa vatten på flaska. Men mysigt var det ändå ?

Solnedgången var fantastisk!

Underbara dagar blandat med jobb och vila gjorde denna helgen magisk!

Stugbyn vi bodde i.

Hoppas att du hade en lika fantastisk helg som min!

Kram

Johanna

Din hälsoheroHälsaJohanna BjurströmKostSkönhet