För att du skall få en hållbar hälsa och skönhet krävs det träning i små steg. Då menar jag inte enbart motion, utan allt som du inte har tränat på som är ovant för dig när det gäller en förbättring av din hälsa. Du har förmodligen tränat åt fel håll för länge, som gjort att du hamnat exempelvis i att din mage inte fungerar eller din hud har tappat sin lyster och på köpet kommer olika hudproblem. Huden är ditt största utsöndringsorgan och de saker som din kropp inte kan ta hand om visar sig ofta på huden som exempelvis akne, eksem, pigmenteringar och att du åldras snabbare. Det är kroppens egna språk som talar om för dig vad som inte står rätt till på insidan, men vi har inte lärt oss att tyda språket. 

Jag vill att du skall må bra inifrån och ut! Använd dig av rena, ekologiska och naturliga produkter och det gäller även kosttillskott och äta en näringsrik kost, vilket gynnar hela din kropp från insida och ut. 

Därför har jag tillsammans med Greatlife.se har jag satt ihop några riktigt bra hälsopaket som kommer göra att du strålar och mår som bäst! 

Jag har satt ihop 4 olika paket:  Plus 40 ladies, Anti stress,Energy & Radient beauty 

Dessa paket är speciellt framtagna och ihopsatta för att bidra till en bättre hälsa och en strålande hud inifrån, för de resultat som du vill ha! 

Du hittar mina hälso & skönhetspaket HÄR!

 

Två andra produkter jag vill höja är Adult B-Centered & Skin, Nails & Hair 2 från Megafood.

Adult B-Centered innehåller bland annat tiamin, riboflavin, niacin vitamin B6 och vitamin B12 som bidrar till nervsystemets normala funktion. Tiamin, niacin och vitamin B6 bidrar även till normal psykologisk funktion. Vidare bidrar niacin och vitamin B6 till att minska trötthet och utmattning. Pantotensyra bidrar till normal mental prestationsförmåga och zink bidrar till normal kognitiv funktion. Adult B-Centered™ har även i sig  L-teanin, citronmeliss och kolin. Kolin bidrar till normal homocysteinomsättning, till normal fettomsättning och till att bibehålla normal leverfunktion. Du kan läsa mer om Adult B-Centered HÄR!

Skin, Nails, & Hair 2 från MegaFood innehåller mikronäringsämnen som bidrar till normal hud, hår och naglar. Biotin och zink bidrar till att bibehålla normal hud och hår. Biotin bidrar även till att bibehålla normala slemhinnor. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens och tandköttets normala funktion. Vitamin A bidrar till att bibehålla normal hud och normala slemhinnor. Selen bidrar till normal sköldkörtelfunktion och till att bibehålla normalt hår och normala naglar. Zink bidrar dessutom till att skydda cellerna mot oxidativ stress, även hudcellerna. Selen bidrar till normal sköldkörtelfunktion och till att bibehålla normalt hår och normala naglar. I Skin, Nails, & Hair 2™ finns även alla åtta isomerer (tokoferoler, tokotrienoler) av E-vitamin, det vill säga d-alfa, d-beta, d-gamma, d-delta tokoferol och samma för tokotrienolerna. Du kan läsa mer om Skin, Nails & Hair 2 HÄR

MegaFoods näringsämnen kommer bland annat från whole food (hel, icke-processad mat) till skillnad från att använda endast isolerade syntetiskt framställda näringsämnen. Det tror vi är anledningen till att produkter från MegaFood bibehåller viktiga kofaktorer som behövs för maximal biotillgänglighet. Så nära mat som möjligt anser vi vara bäst. Produkterna är bland annat: 

  • Baserade på Whole Food
  • Innehåller inte gluten, mjölkprodukter, soja, majs eller vete
  • Fritt från glyfosat och GMO
  • Tredjepartskontroll för bekämpningsmedel och tungmetaller
  • Följer GMP standard (Good Manufacturing Practice)
  • Kontrollerad med ICP (Inductively Coupled Plasma) och HPLC (High Performance Liquid Chromatography) för att garantera innehållets renhet samt potens
  • Kan intas av vegetarianer
  • RAW food

Ni kan hitta produkterna samt fler produkter på www.greatlife.se

Kram

Johanna- Din hälsohero

Din hälsoheroHälsaJohanna BjurströmSkönetSkönhet