Goooodmorgon kära vänner!

Idag var jag uppe med tuppen (ish). Har ju börjat med nya rutiner för ett par veckor sen och hittills har det gått SÅ BRA. Då undrar ni vadå rutiner? Jo det ska jag ta och berätta.

Den mest förändrade rutinen jag har börjat med är att jag stiger upp med min man 6.30 varje morgon. Sen följer jag honom till parkeringshuset, vinkar hej då och tar sen en promenad runt kvarteret. Eftersom jag jobbar hemifrån så behöver jag en slags rutin som låtsats att jag är påväg till en fysisk arbetsplats (i det här fallet mitt hem).

Väl hemma står kaffet redo som min man kokar till mig varje morgon. Nyhetsmorgon slås på och jag myser i soffan en stund samtidigt som jag går igenom alla medier (mejl, instagram, facebook o.s.v.) på telefonen.

Sen plockar jag undan och gör iordning i hemmet. Detta för att kunna fokusera på skolarbeten samt jobb annars blir jag lätt distraherad om det är stökigt. När det är gjort så kör jag igång med datorn i högsta hugg och går igenom dagens agenda.

Här försöker jag komma ihåg att köra lite stretchövningar. Får väldigt ont i nacken när jag sitter så mycket framför datorn, tanken är även att jag ska göra lite styrketräning (men ja det händer en gång var tredje månad, haha).

Kl 11 tar jag en paus och gör min morgongröt som består av stekta äpplen med pumpakrydda (OU SÅ GOTT). Länk till min pumpakrydda hittar du här!

Sen slänger jag mig på datorn igen och fortsätter med skolarbeten samt annat jobb. Eventuellt går jag ärenden på stan.

Kl 14 är det dags för den andra pausen då är det LUNCH som gäller! Oftast är den färdig eftersom måndagar är förbereda mat dagen. Sen är det på datorn igen som gäller!

Jag brukar avsluta dagen vid 15-16 och strax därefter kommer min man hem. Resten av kvällen är det mys som gäller!

Japp, så ser mina dagar ut på ett ungefär. Det känns så jäkla skönt och ha en rutin när en jobbar hemifrån, jag blir knäpp annars. SÅ detta kanske kan hjälpa fler att få fram en skön rutin men alla har vi olika förutsättningar och dagarna ser inte alltid likadana ut. Men hoppas ni har fått något bra tips (kanske den med promenaden på morgonen).

Släng gärna in fler tips i kommentarsfältet!

Bild på min lilla bebis! Glöm inte att kika in på mina andra kanaler.