Jag måste bara dela med mig av mitt favoritschampo just nu!

Jag har testat så många produkter under året som var och detta året, både som jurymedlem för Organic Beauty Awards och för Kurera, där vi testar olika produkter och utser vinnare i olika katoregier. Det är så kul och verkligen ett arbete som jag uppskattar mycket! Man kan tro att testa så mycket olika produkter kan vara svårt att känna och se skillnaden mellan de olika produkterna, men upplever det snarare tvärt om. Jag märker stor skillnad jag har hittat några favoriter som jag gärna delar med mig av!

Mitt favoritschampo kommer från Rosenserien och heter Hair and Body Litsea Cubeba!

Den vann dessutom årets nyhet i Organic Beauty Awards!

Schampot har en fantastisk förmåga att återfukta håret och ge det glans.

Schampot har 100 % naturligt och veganskt innehåll och 65 % är ekologiskt certifierat (Rosenserien är en av de första som tillverkade ekologisk hudvård för 35 år sedan). Den innehåller jojobaolja och kameliaolja som stärker och vårdar håret och huden. Samt Litsea Cubeba, en asiatisk växt som har en väldigt renande och skonsam effekt!

Det bästa med den är att det är en multiprodukt, både schampo och duschgelé i ett!

Du hittar den hos hudterapeuter och hos hälsokostbutiker! 

Om du bor utanför Jönköping kan jag varmt rekommendera att gå till Emma och hennes salong Hem till Emma, som jag har utbildat till Advanded Skin Therspist. Hon utför Advanced Skin Treatment och hon använder sig av Rosenserien.

Är du hudterapeut och vill ha kunskapen att hjälpa dina kunder ur ett holistiskt synsätt och få ännu bättre resulat? Berättar gärna mer och maila till info@johannabjurstrom.se så kontaktar vi dig och berättar gärna mer! 🙂

Ha en fin dag!

Kram
Johanna – Din Hälsohero!

Din hälsoheroJohanna BjurströmSkönhet