Jag är så glad att fler och fler förstår hur insidan speglar utsidan! Jag har arbetat hårt med att utbilda och inspirera andra om denna kunskap.

Huden försöker hela tiden säga oss saker, genom att visa på huden vad som kan vara obalanser inuti kroppen. Men vi har inte lärt oss att tyda språket. Det är just det där språket jag lär ut!

Jag har tillsammans med DCG tagit fram prepatrat som kan hjälpa ytterligare till en bättre och vitalare hud. Det bästa är när huden blir bättre så blir även kroppen det på köptet.

Du hittar dessa preparat hos utvalda terapeuter (Advanced Skin Therapist och Hälso och livsstilsterapeuter) som gått min utbildning. Dessa preparat är för olika hudtillstånd och det bästa är att boka in ett möte med din terapeut för att få rätt för just dig.

Jag pratar ju mycket om bakterier och när vi behandlar huden så behöver vi tänka på både inifrån och utifrån – detta är framtidens hudvård! Huden har också ett naturligt skydd som sitter som en barriär och ser till att inte bakterier eller virus tar sig in eller får vår egen flora ur balans. Tyvärr kan starka preparat förstöra barriären vilket kan visa sig som akne och eksem på huden. Idag finns det hudvårdsmärken som tänkt till och som har lyckats ta fram produkter med levande bakterier i, som märketr Esse! Se till att även boosta tarmen med de goda bakterierna för bästa effekt!

Skulle du själv vilja arbeta med Hälsa och skönhet? Kontakta mig så kan vi boka upp ett upptäckarsamtal om detta är något för dig! Vi inom Holistic health Academy vidareutbildar bl.a. hudterapeuter till Advanced Skin Therapist och den startar den 29 januari och det finns ett fåtal platser kvar!

Vi har även utbildningen för dig som vill byta karriär eller vill arbeta med din egna hälsa, Hälso och livsstilsterapeut utbildningen startar den 5 mars och sista dag för Early bird pris är den 31 januari, så först till kvarn!

Ha en fin dag!

Kram
Johanna

Din hälsoheroJohanna BjurströmSkönhetUtbildning