Just nu är jag och åker i Europa! En utmaning för en vegan!

Hade köpt med mig raw rullar från goda Rå & Så i Huddinge, de räckte ner till Danska Kolding. ?

Dessförinnan mellanlandade jag hos min favvo, Rawfood house i Malmö! Ett måste att besöka om du är i Malmö!

Har även packat med lite nödlösningar i form av bars och Thorne MediClair SGS (ett näringspulver) om jag inte skulle få tag i något bra längs vägen. Du hittar det i min webbshop! Kylväskan är även med i bilen!

I morse när jag vaknade upp på hotellet i Kolding så såg jag fram emot frukosten. Hade sett bilder att de skulle ha olika alternativ för vegner, men när jag kom ner var det annanas och en syrlig sockrig smoothie. Så det blev inte så mycket till frukost.

Googlade och hittade en veganrestaurang som hette Happenpappen i Hamburg som var underbart gott! Mumma!

Resan fortsätter nu och nästa anhalt är Amsterdam! Vet du någon bra vegan eller rawfood restaurang meddela gärna mig!

Ha en fin söndag!

Kram

Johanna – Din hälsohero

Din hälsoheroJohanna BjurströmKostLivet som JohannaResor