Vill du vinna? Kommentera nedan vilken produkt som är din favorit från Rosenserien för chansen att vinna en otrolig hudvårdsduo med en Body Cream with Litsea Cubeba och en Rose Cream Anti Wrinkle. Ange även ditt namn, e-mail, adress och mobilnummer!

Tävlingen avslutas söndagen 28/11 2021 klockan 23:59 och de fem lyckliga vinnarna till detta kit kommer att kontaktas via mail.

Fullständiga tävlingsvillkor finner du här.

Tävla och vinna dessa produkter

Body Cream with Litsea Cubeba innehåller mycket fukt, perfekt nu till vintern! Det är en kroppskräm med litsea cubeba och havtorn. Krämen har en bas av rättvisemärkt aloe vera som återfuktar effektivt samtidigt som essentiella fettsyror från havtorn som gör huden mjuk och smidig. Frisk citrusdoft av litsea cubeba!

Rose Cream Anti Wrinkle är en intensivt fuktighetsbevarande och mjukgörande kräm som motverkar hudens åldrande. Rosenkrämen innehåller parakrasse som har en dokumenterad effekt mot linjebildning i huden. Den är även rik på antioxidanter och fettsyror från vegetabiliska oljor vilket fördröjer åldrandeprocesserna i huden.

Rosenserientävling