Hej

Detta blogginlägget kommer att handla om evig ungdom! Kanske lite svårt att få en evig ungdom, men du kan bevara det du har på bästa sätt! Själv fyller jag 42 på fredag men känner mig inte äldre än 20! 🙂

Jag hjälper och utbildar kvinnor till en bättre hälsa och strålande skönhet inifrån och ut! När vi tänker hudvård behöver vi tänka hudvård inifrån, hur kan jag hjälpa min hud och vad orsakar en obalans inuti kroppen, som visar sig som olika hudproblem? Oavsett om det är eksem, akne, pigmentering eller förtidigt rynkig hud m.m. så kan jag hjälpa dig att tyda vad huden försöker att säga dig. Vi tar fram vad du behöver stärka upp inuti kroppen för att även huden skall må bra igen. Ge även det bästa från utsidan med hjälp av ekologiska och effektiva hudvårdsprodukter som är rena från kemikalier och gifter.

Då jag både är Auktoriserad hudterapeut och Naturläkare så har jag kunskapen inifrån och ut och kan tyda kroppens språk vad den behöver. Denna kunskap lär jag även ut i mina utbildningar och just nu är anmälningarna i full gång för utbildningar i höst till Hälso och livsstilscoach och Advanced Skin Therapist. Om du vill byta karriär eller känner att du skulle vilja ha en bättre hälsa och en strålande skönhet, så boka upp ett upptäckarsamtal med mig så tittar vi tillsammans om utbildningen kan vara något för dig.

Många som gått mina utbildningar går dessa först och främst för att själva må bra och det blir en bonus att även kunna hjälpa andra! Maila mig på info@johannabjurstrom.se så bokar vi upp ett samtal på 30 minuter. Vi tittar på om utbildningen skulle passa dig och hur det skulle hjälpa dig att må bättre.

Du har väl inte missat min nya Youtube kanal, “Johanna Bjurström TV” Prenumerera gärna så kommer du få ännu mer tips på hälsa och skönhet inifrån och ut!

3 tips till en evig ungdom!

1. Återfukta huden inifrån och ut
Genom att du återfuktar din hud inifrån och ut så kommer huden stråla! Dina vitala organ tar det de behöver först och sist får huden sin näring. Det gör att huden ofta kan bli torr och tappa sin lyster, då näringen inte räcker till. Ät bra fettsyror, som avokadoolja, olivolja och kokosolja. Tillsätt även omega 3.
Glöm inte bort att dricka vatten och minst 1,5 liter extra utöver det du får i dig via maten. Det kommer också göra att huden blir mindre torr.
Använd återfuktande, rena och ekologiska hudvårdsprodukter från utsidan som inte belastar kroppen ytterligare. De produkter jag rekommenderar är bl.a. The Organic Pharmacy, Abloom och Esse eller Weleda! Vill du veta mer vilka produkter och andra tips på bra hudvård följ mig på Instagram!

2. Ät mer antioxidanter
Antioxidanter skyddar sina celler från att oxidera och brytas ner av fria radikaler och fyll upp din tallrik med så mycket färska grönsaker du bara kan och drick en grön juice om dagen. Om du känner att din hud har tappat stadgan så tillsätt extra C-vitamin samt Q10, dessa är två starka antioxidanter och gör att huden och kroppen får mer skydd och fasthet. Dessutom kommer de göra att du får mer energi!

3. Djupandning
Du har med dig ett redskap som du kan utöva när du vill, dina lungor. I dag är det vanligt att andas ytligt på grund av stress och det gör att dina celler inte får det syre de behöver, vilket är näring för din kropp. Du kommer att syresätta och vitalisera både huden och kroppen och du kommer även få mer energi när du djupandas. Du kan öva på att djupandas dagligen morgon och kväll i 15 minuter vardera. Lägg dig ner på en matta eller på golvet och sätt en hand på magen och en på bröstet, för att hitta din djupandning. Andas in och ut genom näsan och när du andas in skall magen gå ut först och sedan bröstet och tvärt om när du andas ut. När du tränat varje dag under 28 dagar (krävs för att få in det som en vana) kommer det sitta av sig själv och du kommer att djupandas naturligt i vardagen!

Jag är så glad att jag får inspirera dig till en bättre hälsa och skönhet så du kan stråla inifrån och ut!

Ha en fantastisk kväll!

Kram
Johanna

Din hälsoheroJohanna BjurströmSkönhetUtbildning