4 inspirerande Instagram konton med fokus på hållbar livsstil.
Instagram har exploderat av konton som inspirerar till en klimatvänligare vardag. Jag vill lyfta några av dessa fantastiska inspiratörer för er läsare. Jag har garanterat missat några andra fantastiska inspiratörer men de kanske nämns en annan gång.

Louise @louisestromberg är femprenören som förespråkar kring en hållbar livsstil. Hon har skapat en linje med doftljus, doftserie av oljor, skrivit en bok och driver yoga sessions. Det här tycker jag är framtidens sätt att hantera företag med en hållbar balans vilket hon verkligen förmedlar. Du får inte heller missa hennes magiska recept som dyker upp med jämna mellanrum, omöjligt att dregla PLUS att kakorna är till största delen hälsosamma.

Läs också: Hållbar utveckling – vad är det?

Annika @medveten_i_stan har ett fantastisk konto där det kommer nya intressanta inlägg nästan varje dag, allt från delningar via andra konton till Annikas egna kloka upplägg. Alltså inte en enda tråkig sekund då flödet ständigt fylls på med något nytt spännande. Vill du ha ett innehåll med värde så är det hit du ska söka dig, Annika har koll på det senaste!

Lizette @dearlizette har ett magiskt flöde och vackra bilder. Den bohemiska stilen tilltalar mig så otroligt starkt och är dessutom främst skapad av secondhand köp. Lizette pratar mycket om DIY projekt, inredning, hållbart fokus men även psykisk ohälsa som många av oss har en hög igenkänningsfaktor av. Om du vill ha ett tilltalande visuellt flöde med en genuint fin person bakom så rekommenderar jag Lizette.

Ellinor @ekotipset driver en av Sveriges största hållbarhetskonton. Här sprids det inspiration kring smarta städtips, gudomliga recept och annat spännande som Ellinor hittar på. Med över 500 000 tusen följare så är jag nästan säker på att du inte blir besviken av att följa Ellinors konto.

Läs också: 10 tips för att lindra klimatångest.

Här är några andra inspirerande konton som du gärna får kika in på:

Har du tips på fler Instagram kreatörer? Släng gärna in en kommentar!

HållbartJennie Sjölin