Downtown Camper by Scandic ett underbart hållbart hotell! I vintras var jag i Stockholm på jobbresa/gala där min chef var nominerad som årets återvinningsinspiratör. OCH VI TOG HEM PRISET! Så innan resan försökte jag hitta ett hotell som passade mina krav och min standard (så gott det går) och trillade då över Downtown Camper (jag har pratat om hotellet i tidigare inlägg).

Läs också: Här kommer 5 tips på mysiga ekohotell i Sverige

Alltså hotellet i sig var ännu bättre än det lilla jag hade sett. Överallt så fanns det “små sprickor” i väggarna vilket är till för just småväxter att växa i, alltså förbättrad luftkvalitet (hisstaken var fulla av växtligheter).
De har en plogging station där de uppmanar sina besökare att ta en ploggingrunda (alltså plocka skräp på joggingrundan, som jag brukar förespråka för fast i skräponad anda). Man kan hyra cyklar/skateboards för att ta sig runt stan på ett mer hållbart sätt. Vissa tider höll de en gemensam meditationsstund uppe i hängmattan (enorm hängmatta). Takterassen var HELT magisk och otroligt lätt att få plats i baren (tror den är bara till för boende på hotellet).

Hotellet gav dessutom mig en alldeles underbar korg full med godsaker, hur gullligt! Vill du ha tips på vad en kan hitta på i Stockholm? Klicka då in dig på den här länken (till min Instagram): https://www.instagram.com/stories/highlights/17916501647131802/

Glöm inte att besöka mina andra kanaler 🙂

HållbartJennie Sjölin