Bästa rawfooden i Skåne! Eller ja, jag har ju inte testat alla ställen i Skåne (så ge mig tips om du vet fler fantastiska rawfood cafeer)!

Läs också: #bakautanvärme med fikonbollar

För er som inte vet så har jag själv haft ett växtbaserat cafe en gång i tiden! Jag tog över ett befintligt cafe som jag sedan drev som en popup i 9 månader som en kul grej. Jag bakade massor med rawfoodkakor, lagade veganska maträtter, jag hade workshops, sålde ekologiska produkter och mina utvalda second hand fynd. Fun fact är att min kompis frågade mig häromdagen om jag själv kunde förstå att jag har drivit ett cafe/butik! Där jag fick ta bussen varje dag, 1h dit och 1h hem. Det är svårt att förstår hur jag fick det att fungera men det var så OTROLIGT kul och samtidigt SKITJOBBIGT. Värst/bäst av allt är att jag kan göra om det igen..

Men det jag skulle tipsa om i det här inlägget är att i Lund finns ett av dem bästa cafeerna som jag vet: MINU
Har du inte besökt det än så GÖR! Ren magi som skapas i det köket och 2 fantastiska systrar som driver det.

Bild från Minu


Följ gärna mina andra kanaler: https://linktr.ee/Jenniesjolin

Jennie Sjölin