Hej härliga du! 

Hoppas att allt är bra med dig!

Igår fick jag äntligen träffa alla härliga Hälsoheros och vi hade en fantastisk utbildningsdag med massa inspiration! 

Du blir en Hälsohero när du har tagit examen hos oss på Holistic Health Academy och det är så härligt med denna gemenskap!

Jag gick under många år och längtade efter en gemenskap med likasinnade. Det var faktiskt en av anledningarna till att jag startade skolan, att få leka med likasinnade härliga männsikor, och många är idag mina vänner! 

Nu kan jag inte hålla mig längre! Jag håller på att spricka av spänning! Snart släpper vi en ny utbildning. Du kan redan nu anmäla ditt intresse (se längre ner). 

Jag kan avslöja att den nya utbildningen har med veckans ämne att göra 😉

Detta föryngrar huden mest! 

Idag tänkte jag dela med mig av en sak som verkligen fungerat bra, om inte den bästa! Både när det kommer till hälsan och huden.

Jag har som sagt provat det mesta när det kommer till skönhet och till min hälsa. Jag provar och utvärderar allt för att se vad som fungerar bra och vad som fungerar mindre bra. Det finns många saker som fungerar bra, men det finns också många saker som inte fungerar 🙂

Något som fungerat superbra för mig är fasta!

Speciellt då fasta utlöser en självrengörande process som rensar ut gamla, skadade celler och proteiner för att ge plats åt nya, friska.

När reningsprocessen sätts igång ersätts skadade celler av yngre, vilket gör att du får en bättre lyster i huden och ökar cellens livslängd och du får även mer glow och fasthet!

Fastan kan även starta om tarmmikrobiomet, vilket leder till en bättre tarmflora och i sin tur förbättrar hudens hälsa. 

Jag kan varmt rekommendera att läsa Sannas Fastebok, av Sanna Ehdin. Där får du massor med kunskap om ämnet och hur du går till väga.

Fasta är dock inte för alla, så viktigt att alltid lyssna på din kropps signaler under din fasta, och jag skulle rekommendera att konsultera en professionell om du är osäker innan du startar igång!

Vill du veta ännu mer om fasta och ta del av ett härligt nätverk! Då får du inte missa vår nya utbildning som kommer snart!

Fyll i dina uppgifter via denna länken, så kommer information löpande fram till start!

Ha en fin dag så ses vi snart igen!

Kram
Johanna – Din Hälsohero!

FastaHolistic Health AcademyJohanna Bjurström