Efter 2 dagar i bil stannade jag till i Amsterdam i 1,5 dag, dels för att titta på staden samt dess veganska utbud och för att få lite träning och lite vila från en lång bilväg från Stockholm.

Jag började morgonen med att springa och gjorde mina squats utanför MacDonalds som var utanför hotellet. Var nog en ovanlig syn för de som satt och åt sin frukost där! ?

På hotellet fanns ingen bra frukost (rostat bröd med marmelad) så bara att ge sig ut på stan! Hittade ett underbart litet hak som heter Pluk. Fantastisk frukost och jag tog en Acai bowl. Kunde inte låta bli att ta en liten raw chokladkaka också. Dock såg den godare ut än vad den var.

De gröna juicerna var fantastiska! Kan varmt rekommenderas och den var gjord på gurka, selleri, spenat, citron och ingefära!

Efter massa energi och god mat så hyrde jag en cykel för att se Amsterdam på ett snabbt och effektivt sätt då jag bara hade en dag på mig! Har varit i Amsterdam förut och det var på vintern och då var det minusgrader och jag höll på att frysa rumpan av mig!

Nu var det 28 C och nice cykelväder samt att jag fick motion och träning!

Älskar att cykla!

Det är verkligen kaos i trafiken i Amsterdam och tydligen finns det ca 700 000 cyklar i denna stad och det märktes!

Kom fram till Lindengracht marknaden, där det var fullt med grönsaker och passade på att ta lite mellanmål!

Pratade även med en man som hade flyttat från USA för 3 år sedan och startat ett bageri som gjorde Amerikanska brownies i Amsterdam. Han hade fokuserat mycket på vegan och glutenfri brownies och de var supergoda!

Efter att cyklat och gjort stan ytterligare blev jag hungrig. Det blev ett stopp på en traditionell dumplings ställe och fick göra om rätterna som vanligt men det gick bra! ?

Det blev en bowl av grönsaker och tofu och utan ris (brukar inte äta tofu annars, men hade inte blivit kvar). Äter ju inte ris och inte vete heller vilket gör att det blir lite svårt ibland.

Dock blev jag hungrig igen ganska omgående, då jag är van vid mer näringsrik mat.

Tog mig en juice!

Efter att cyklat och sett vatten och galna människor i trafiken ett tag till så behövde jag lite mat innan jag skulle ta mig tillbaks till hotellet. Stannade vid ett ställe som hette SLA. De hade massa god sallad!

Nästa anhalt blir Luxenburg och till min kära vän och kollega Annica Töneryd! Annica är en sann entreprenör som hjälper människor att lyckas i livet! Hon och jag har haft lite projekt ihop och fler kommer ?

Kram

Johanna -Din hälsohero

HälsaJohanna BjurströmKostLivet som JohannaSkönhetTräning