Att våga drömma och följa sin dröm 💫

Tänk att kunna jobba platsoberoende och att kunna styra min egen tid, det har länge varit en dröm som jag har haft. 

Nu har drömmen slagit in och jag kan dessutom hjälpa andra att skapa sitt drömliv!

Ja men vad är en dröm egentligen?

Fantasi, vision och framtidsplan är synonymer till dröm. 

Vågar du drömma? 

Som barn hade de flesta av oss stora drömmar och ofta pratade man om vad man skulle bli när man blev stor. Men så småningom så slutar de flesta att drömma och finner sig i vardagen och längtar till semestern. Så behöver det inte vara. Vi behöver våga börja drömma igen. 

Jag är så tacksam att jag vågade ta steget mot min dröm, att jag satsade på att utbilda mig till Hälsoterapeut och att jag nu har möjlighet att jobba med min passion. 

Jag jobbar nu dessutom även som drömkonsult på Holistic Health Academy, min uppgift är att hjälpa dig hitta rätt, du som letar efter möjligheter till att skapa ditt drömliv. 

Utbildningen har förändrat mitt liv, jag har lärt mig om hur kroppen fungerar och vilka verktyg som behövs när den inte fungerar. 

Hur man kan rena på cellnivå och vilka nycklar som behövs för att få optimal hälsa och att skönhet sker inifrån och ut. Att se utifrån ett helhetsperspektiv, ett holistiskt och funktionsmedicinskt synsätt och även på individnivå. Hela kroppen hör ihop och det är viktigt att se dess process och funktioner från detta perspektiv och att vi alla är olika och behöver olika saker för att må bra.

Tillsammans så kan vi se om utbildningen är vad du söker, om den passar dig och vad det är du lär dig, vilka verktyg som du kommer lära dig och hur du kommer kunna jobba platsoberoende efter examen. 🙌🏻

Är du nyfiken på ditt drömliv? 

Klicka på länken nedan och boka in ett kostnadsfritt DS samtal med mig via boka direkt!

NYFIKEN PÅ DITT DRÖMLIV ?

Ha en fin sommar kram Jenny!

HälsaHelhetshälsaHolistic Health AcademyJenny ÖhmanKost & hälsaKurser & utbildningMat och HälsaUtbildning