(22/9-09) Hej kära läsare,
Hoppas du har det bra i omställningen från förra veckans sommarvarma smekning till nuvarande höstomruskning! Det är Höstdagjämningen idag så nu går det liksom på fel håll. Det känns lika oväntat varje år tycker jag, men så trivs jag i varmare väder. Längtar tillbaks till öknen utanför LA nu, är där om en månad…

Men hösten är också en vacker årstid som är mentalt skön för det är en nystart efter sommaren. Jag tycker det är mer nyår nu är vid årsskiftet. Det är ju efter sommarens vila och omväxlande aktiviteter som man är redo för nya saker och förändring – inte efter mat- och prylfrossan vid juletid!

Nu finns det en fantastisk chans att få hjälp på traven med detta. Att städa ut oönskade tankemönster, rensa ut det som inte längre bidrar – utan hindrar en i sitt liv. Endast genom att göra detta kan man bli av med omedvetna begränsningar och leva sin fulla potential! Är inte det den bästa gåvan du kan ge dig själv?

Om knappt två veckor, den 5–10 oktober kommer den skickliga amerikanska energiterapeuten Cindy Skidmore för första gången till Sverige och Stockholm för att ge behandlingar. Det är ett unikt tillfälle du inte bör missa. Cindy Skidmore är snart med på Oprahs TV-show och har hjälpt en rad kända människor som Louise Hay att befria sig från negativa tankemönster.

Cindy använder PSYCH-K (psychological kinesiology), vilket är en rätt ny teknik för att kommunicera med det undermedvetna, identifiera och konkret förändra de begränsande och negativa tankesystem som vi alla har. Rent konkret så skrivs “mjukvaran” i vårt tankesystem om så att resultatet förändras. Det är en mycket verksam och effektiv metod.

Som jag skrev i nyhetsbrevet så för att klara av nutidens allt snabbare snurr, behöver vi försonas med det som varit och släppa på gammalt bagage. Vi rör oss framåt till den grad vi accepterar, släppt på och förlåtit det förflutna. Det är helt nödvändigt för nyckeln är att leva här och nu med vår kraft. Denna metod underlättar detta enormt.

I Kalifornien har jag tagit flera PSYCH-K behandlingar av Cindy Skidmore, och det har gett positiva och konkreta resultat. Det är helt enkelt mycket ”empowering”, man kommer mer i sin kraft och kan leva mer avslappnat och närvarande. Jag blev imponerad av hennes professionalism och metodens resultat, och har därför bjudit in henne till Sverige. Allt för att du och så många som önskar ska få uppleva detta. För finns det något häftigare än att frigöra blockerad energi och öka din potential till med än du trodde var möjligt!?

Så här säger Louise Hay, världskänd hälsoguru och författare till bl a “Du kan läka ditt liv”:
“Jag är förvånad hur snabbt och enkelt Cindy Skidmore kunde upptäcka negativa tankemönster som fortfarande fanns i mitt undermetvetna. Att släppa på dessa monster ger en sådan lättnad och glädje. Om du vill lätta på din börda, ta en session med Cindy Skidmore!”

Den 5.e oktober kl 18.30 – 20.30 ger Cindy en intressant föreläsning om hur det fungerar ”Psychology of Change” centralt i Stockholm. Info om det samt var du bokar behandlingarna på CarrierCarrier Center centralt i Stockholm finner du på pdf och länken nedan.

Varmt välkommen till en spännande höstupplevelse!
Sanna

Allt hänger på våra tankar och det vi tror inom oss…

If you believe you can or if you
believe you can’t… you’re right!

Henry Ford

Dr Sanna Ehdins bloggSanna ord 2009