Jag är så taggad och glad över att kunna berätta att den 28 Juli släpps min nya bok – Happy Skin!

Den kommer att finnas till försäljning i bokhandeln och på nätet. 

I boken tar jag upp hur du boostar huden inifrån och ut med hjälp av kost, sömn, mental träning, rätt näring och naturlig hudvård! Du får övningar för mental hälsa, som påverkar huden mer än vad man tror, recept på att göra egna hudvårdsprodukter, kostprogram och hudvårdsrutiner, med mer! Jag delar även med mig av min egen resa till en problemfri hud. 

Har du försökt med allt men inte lyckats få en finare hud? Har du hudproblem som aldrig ger med sig oavsett vad du gör? Vill du känna att din hud strålar oavsett din ålder? Att åldrandet saktas ner så att huden känns yngre och fastare?

Det här är boken för den medvetna kvinnan som vill ha all kunskap kring hur hon kan göra för att hålla sig ung på insidan, som i sin tur syns på utsidan. Det finns ingen bok som fokuserar på huden ur ett holistiskt synsätt och då jag har arbetat med huden inifrån och ut i snart 20 år tyckte jag att det var dags för den breda allmänheten att få ta del av detta. Att man behöver fokusera på helheten, att kroppen och huden hör ihop och när man stöttar kroppen inifrån mår även huden bättre – vi behöver tänka längre än en kräm från utsidan.

Jag hoppas att ni kommer att tycka om den lika mycket som jag gör!

Du kan läsa mer om boken HÄR & HÄR!

Kram, Johanna- Din Hälsohero

BokHälsaHolistic Health AcademyJohanna Bjurström