jag arsenal

Premier League, äntligen!

Jag har varit ett Arsenal fan så länge jag kan minnas. Hade alltid med mig min läderkula när jag var liten och drömde att en gång få spela med de stora killarna i Arsenal. Köpte mina första fotbollskor från en begagnad annons i lokal tidningen för 80 kronor. Sov med dessa och var helt överlycklig. Väggarna i mitt flickrum var täckta av fotbolls spelare. När andra drömde om att bli veterinärer och dagisfröknar så var min stora dröm att bli fotbollsproffs.

Min stora idol George Graham som gjorde sin tid i Arsenal, både som spelare på 1960-talet och början av 70-talet, och sedan som tränare i slutet av 1980-talet och början av 90-talet har gjorde stort intryck på mig. Eller Anders Limpar som George Graham lyfte fram i början av 90-talet, som antagligen blev Limpars bästa fotbolls minne som ligamästare med 11 mål och fick guldbollen 1991 för sin prestation. Det var tider det!

Jag ser fram emot att se Arsenal denna säsongen och kommer att sitta klistrad i morgon då de möter West Ham hemma!

Här är hela spelschemat för er andra freaks!

Go Arsenal!

Kram
/Johanna

 

Livet som Johanna