(21/7-09) Är nu i öknen utanför Los Angeles igen en vecka och gör en radikal-detox – fastar med mineralvatten direkt från heta källor under marken, ekologisk vattenmelon, lite näringspulver och UltraDetox-kuren. Har även gjort tre st colonics på tre dagar, annars blir det inte så bra effekt.

Mår superbra och det är faktiskt vilsamt att inte äta utan inta massor av dryck. Det hjälper att det är 45 graders hetta på dagen, värmen lugnar ner och är avkopplande. Jag sitter i skuggan förstås och ser ut mot den vackra öken, dvs de har vattnat och planterat lite på WeCare-Spa.

Jag fastar på egen hand denna gång och bor på annat ställe men kommer hit för behandlingar, t ex en underbart skön lymfmassage. Där jag bor är det pool med mineralrikt vatten som kommer rakt ur jordens heta källor och jag simmar länge varje dag i det friska vattnet – vattendjur som jag är!

Behöver jag säga att jag gått ner flera kg i vikt? Bara för att jag inte ska framstå som helylle präktig så åt jag faktiskt bär o vispgrädde nästan varje dag i tre veckor på slutet i Sverige – det är så GOTT. Tycker svensk ekologisk vispgrädde är fantastiskt gott – eller hur? Äter ingen grädde här för den smakar inge speciellt. De har väl lyckats pasteurisera sönder den eller ngt.

Min önskan är att det ska öppnas ett liknande ställe i Sverige, för det är fantastiskt bra! Alla behöver detoxa med jämna melanrum och här får man hjälp o stöd och adekvat information. Jag var här i april en vecka o mådde så bra att jag återvände redan. Bästa sättet att snabbt rena kroppen o komma tillbaks efter en period av mycket arbete och resor (som jag haft).

I varje fall om du läser det här, kan en del om hälsa och vill göra något nytt i Sverige: skapa ett liknande Detoxcenter med colonics och hela programmet kropp o själ! Det finns colonics-terapetuer runt om i Sverige men att få stödet i grupp och ett fasteprogram med allt serverat är suveränt.

Nåväl, skönt att rensa o ladda batterierna för snart bär det av till bizy Los Angeles igen!

Läs om We Care Spa

Dr Sanna Ehdins bloggSanna ord 2009