Varmt tack för all positiv respons jag får för matboken och de andra böckerna! Det gläder mig mycket att de uppskattas och att folk har glädje av dem. Här är lite ny läsarrespons:

Det du skriver om energi och kvantfysiken i din bok “Din inre framgång” tycker jag är både mycket viktigt och intressant. Den boken är förresten absolut en av det bästa böcker i genren personlig utveckling som jag läst och då jämför jag med t.ex. Depak Chopras och Marianne Wilhemssons böcker. Du skriver om det svåra på ett enkelt sätt och det är just det som är det svåra.
Åsa Sydén

Hej vackra Sanna, Vi känner inte varandra, men jag vill tacka för det du ger till världen genom ditt arbete och genom den du är; skönhet och inspiration, lust, glädje, kunskap. Och på lång sikt hållbar utveckling och bättre hälsa förstås! Tack också för alla goda recept och råd!
Carina-Maria Caur, Göteborg

Kära Sanna, mitl liv har verkligen ändrat sig efter jag läste ditt citat “Du kan inte vila sig frisk utan det är en aktiv och positiv handling”! Efter att ha forsökt vila mig frisk i tre år efter stress är jag nu aktiv och träffar massor av människor och gör roliga och glada saker även om jag blir trött – när jag förr vilade mig under täcket i min säng. Fantastisk förandring! Jeg är nu trött men lycklig – bästa råd jag har fått – 1000 tack för det !!
Grete i Köpenhamn

Du är en gåva som är här för att förmedla budskap till oss. Det fantastiska jag kände och upplevde när jag läste din inre styrka var att du hade all information i en och samma bok. Det jag har letat efter och läst i många böcket fann jag i en och samma bok. Fantastiskt, den gav jag meddetsamma vidare till min dotter. En bok som skall vandra från hand till hand…..
Katarina

Sluta kämpa – börja leva är en helt underbar bok där man verkligen läser varje ord, rad för rad, och tar pausar – tänker och funderar. Den är en som alla borde läsa, för efter den så mår man bara bra. Aha-upplevelser hela tiden… Den är andra gången jag läser boken, men denna gång LÄSER jag den.

Alla som har hamnat i ett “stopp” i livet och undrar “vad i helvete håller jag på med” är den här boken för, bland andra givetvis. Vem som helst har nytta av boken, men den är ytterst viktig för de jag nyss nämnde. Såna som jag.
Bettybony blogg

Vill tacka dig för jag har haft dig som mentor till att ha blivit sjuk 2006. Min psykolog tipsade om dina böcker och de har hjälpt mig och jag har fortfararande som ett verktyg att taga till vid behov. Även min kost har blivit bättre. Min företagsläkare blev fascinerad av hur jag hitta min grej och hur jag har utvecklats. Jag är tacksam att du ger av dina erfarenheter o alla tips!
Gulli Free

Var på din otroligt inspirerande och intresanta förläsning (finn din
inre styrka) i Kronoby förra vecka. Du sådde många goda frön till ett
hälsosammare liv hos oss som lyssnade! Vill tacka dej för en
toppenkväll och önska dej all Lycka!

Vårhälsningar från svenskfinland / Sanna

Du gör ett fantastiskt jobb som stöttepelare för oss som vill leva hälsosamt. Med dina böcker som grund känner jag mig säkrare när jag ska göra mina val för en bättre hälsa och ökad livskvalitet. Den senaste kokboken är briljant med både enkla recept som inspirerar till eget experimenterande och en suverän fysiologisk avdelning för hur kroppen reagerar på olika ämnen. Det du säger om dieten känns generöst, naturligt och självklart i stället för begränsande och tveksamt som de flesta övriga dieter och rekommendationer gör.
Tack för att du kämpar för oss som vill leva sunt!

Ann i Uppsala

Jag har läst “12 veckor till ett självläkande liv” samt ” Den självläkande människan” och den första boken hjälpte mig att komma ur min utbrändhet. Jag följde den från pärm till pärm, samt läste utvalda kapitel gång på gång, och den andra boken har jag också läst ett flertal gånger. Tack fantastiska du för bedårande böcker och jag fortsätter att följa dig min vägledare. Lycka till vidare med det du gör – det är verkligen fantastiskt!
Jenny

Jag är 22 år och blev sjuk för ca ett år, men läkarna avvisade det som psykiskt, inbillning eller som depression och lätt utbrändhet och jag sjukskrevs. Efter flera månader och fortfarande ingen förändring fick jag en tid hos en mag-och tarmspecialist som upptäckte glutenintolerans. Jag ändrade min kost och började snart må mycket bättre. Eftersom man upptäckte det så sent var min tarm rätt så förstörd och jag är därför inte helt återställd än. 

Under tiden har jag läst “Den självläkande människan” och nu även “Sannas Matbok- för den självläkande människan” och jag vill tacka dig för dessa underbara böcker! Alla tips och all fakta och förklaringar! Du har hjälpt mig mycket under det senaste året och jag ser fram emot att laga de nya recepten! Stort tack!
Anna

I senaste ELLE (nr 11) skriver fotomodellen Malin Persson att min första matbok blev en vändpunkt i hennes liv:
Jag är övertygad om att “Kokkonsten för den självläkande människan” gett mig ny livskraft, och idag är det jag som säger att det här måste du läsa och ger bort den i present till vänner.

Har läst nästan alla dina böcker och dom har hjälpt och inspirerat mej mycket. Har nu köpt Matbok för den självläkande människan, vilka fina bilder, underbara matrecept som jag verkligen är sugen på att prova. Du är min hälsoguro.
Hälsningar Birgitta

Tack Sanna för din fina matbok! Härligt med din helhetssyn. Boken var så inspirerande att jag genast bestämde mig för att ge bort den och beställa en ny åt mig själv. Kunde sedan inte hålla mig utan provade några av de lockande recepten samma dag. Jag äter idag rätt medvetet och har aldrig förstått mig på s.k. lättprodukter. Kokosolja har jag däremot undvikit och blev till en början förvånad över att finna med den i recepten. Men du ger kloka argument till ändrad uppfattning. Det blir också mer ägg och havre i fortsättningen.
Agneta

Dr Sanna Ehdins blogg