Ljus

Idag tänder jag ett ljus för min bror och saknaden är stor då han gick bort för 6 år sedan idag.

Det är speciellt dagar som denna eller när han fyller år som längtan och saknaden är som störst. Eller när IFK Norrköping vann Allsvenskan i förra veckan, då han var en av de största Peking fans på denna jord. Fast den dagen värmde det i oerhört hjärtat, då jag vet att han log där uppe i himlen.

Jag fick ett gott råd i går som jag tänkte börja med idag. Jag skall börja med att sätta en siffra på hur jag vill att dagen skall bli och kännas, mellan 1-10. Även fast jag vet att dagen idag kommer att vara lite extra tung, så har jag idag satt en 9:a på min dag.

Hur kommer man över att en närstående har gått bort, jag vet faktiskt inte. Men jag tror det är oerhört viktigt att man uppskattar och är tacksam för det man har, och se varje minut som en gåva, att få leva och inspireras och vara lycklig. Att hämta kraft i naturen och vara med människor som man älskar och som betyder mycket för en. Det har i alla fall stärkt och hjälpt mig oerhört mycket.

Så nu skall jag göra dagen till en 9:a och jag är oerhört tacksam för allt jag har i mitt liv just nu. Jag skulle verkligen inte vara någon annan stans än där jag är just nu. <3

Vad är du tacksam för och vilken siffra sätter du på din dag i dag?

Kram hela dan! <3

Livet som Johanna