Senaste eko produkterna som ska recenseras!


Senaste ekologiska produkterna att recensera! Nu har vi skönhetsrecensenter fått en ny batch med UNDERBARA produkter att prova. Vi har redan hunnit testa ansiktsmasker, handkrämer samt hårkit. Nästa blir ansiktsserum och ACNE-kit som jag ser framemot resultaten från.

Läs också: Lyxen att få vara skönhetsrecensent på Ekoappen!

Vi har fått prova produkter fråm DR Sannas, Rosenserien, Weleda, Joik, Bybi, Loelle, Dr Organic, Unique och många fler fantastiska märken! Det är en ynnest att få prova allt och ge er ett hum om vad som kan passa er hudtyp. Och känslan av att det har exploderat av eko produkter sen jag ändrade om min livsstil går inte att beskriva, den är FANTASTISK. Tyvärr så provar vi inte så mycket smink vilket jag själv kan känna är en djungel, men där finns fler hemsidor som man kan kika på för att få lite vägledning.

Finns där något du vill att vi provar? Kommentera gärna!

Besök gärna mina andra kanaler, klicka här!

Hållbart