(15/1-09) Kommer precis från en mycket inspirerande filmvisning i USA av en ny dokumentärfilm. Den följer 6 diabetessjuka personer som åker till ett levande föda centra i Arizona (The living three) och äter levande föda i en månad – och blir av med sin diabetes! De övervakas och testad noga av läkare under hela tiden. De går ner i vikt och en som har diabetes typ 1 blir helt frisk (fungerande insulinproduktion) och den andra typ 1 gick ner från dagsdos av insulin från 70 till 5 (amerikanska mått).

Det visar verkligen hur det är den västerländska maten, industrimaten och snabbmaten som gör oss sjuka. Jag kallar den för sjukmaten, men vi kan välja bättre och välja friskmat! Bort med det processade vita sockret, vita mjölet, syntetiskt tillverkad mat m mycket tillsatser som förgiftar kroppen och allt annat skräp – och in med hälsan! Flera ledande auktoriteter och inspiratörer uttalar sig i filmen.

Filmen kan skaffas från Amazon, se nedan, och jag uppmuntrar alla som är intresserade, bibliotek och föreningar att skaffa den och bjuda samman människor och visa den. Det är en av de mest inspirerande filmer jag sett! Det blir garanterat en trevlig afton!

Se utdrag om filmen

köp dvd här

Dr Sanna Ehdins bloggSanna ord 2009