Nästa stad är Prag! En fin men sliten stad. Jag har testa vad staden kan erbjuda en kräsen vegan 🙂

Spenderade 36 h i denna vackra stad och jag behövde verkligen energi! Det var 37 grader och vattenkontot låg på minus!

Jag googlade fram en rawfood restaurang och jag hittade Raw Cha! Den låg centralt och brevid det stora shoppingcentret Palladium.

De hade massa goda saker och skulle vilja ha allt på menyn 🙂

Men bestämde mig för en förrätt som var en curry soppa. Magisk god!

Huvudrätten fick bli en hamburgare och den var så mättande så orkade inte prova någon efferätt! ?

Strosade vidare och kom till Apple museet! Där hade de organic nypressade juicer!

Tog mig ett par och även Steffe fick snaka ?

Tror det var den varmaste dagen hittills så orkade inte riktigt promenera runt för länge i 37 graders värme, så bestämde mig lite senare för att åka tillbaks till hotellet och jobba lite.

Mina elever väntade på mig (håller utbildningen över nätet) på kvällen och kul att få träffa den igen, det piggar upp!

Hade nog fått solsting så kunde inte ge mig ut efter det för att äta men hittade en organisk och vegansk mataffär vid hotellet så det blev kokosyoghurt till middag med en juice.

På vägen till Belin stannade jag till i den tyska staden Meissen.

En underbart fin liten stad! Åt indiskt från en Indier och entreprenör som träffat en tyska och flyttat till den lilla staden och öppnat restaurang. Det var mycket gott och det blev stekta grönsaker med curry. Brukar inte äta ris men ibland får man göra undantag. ?

I Messien är Samuel Hahnemann född, tysk läkare och grundaren till homeopatin. Magiskt att se alla örter som växter som jag behandlar med!

Stannande och gick i runt bland växterna och mös en stund. Dock var det så varmt! Bilen visade 40 C när vi kom tillbaks! Huga!

I Berlin kommer jag att stanna några dagar och mer om det i nästa blogginlägg! Det kommer bli massa rawfood och veganmat, då det finns en del att välja på! ?

Du har väl inte missat min nya Youtube kanal där jag tar upp massa tips om skönhet och hälsa. Vill du ha mer dagliga tips så följ mig på Instagram.

Ha en fin dag i solen!

Kram
Johanna – Din Hälsohero

HälsaJohanna BjurströmLivet som JohannaResor