Vilka är mina söta favorit recept? Det ska jag berätta för er!

I själva verket så har jag skapat egna recept i MÅNGA herrans år, det började med en vanlig blogg 2007 och sen 2009 så blev det en bakblogg. Alltså under ett helt år så bakade jag nya recept varje dag (dock inte egna utan från bakböcker). Dessutom så har jag varit med i rulltårta SM och har en stark ådra för just bakning. På senare år har jag alltmer gått över till och baka hälsosamt, undvika vitt socker, mjöl samt mejeriprodukter. Alltså har det blivit en hel del nya favoriter genom åren.

Läs också: #användsvinnet med gammalt bröd och gör skorpor

Därför tänkte jag dela med mig av mina favoriter! Se till att klicka in dig på länkarna för att komma direkt till recepten och testa, kanske är där en ny favorit som du inte kan leva utan?

Vilka är mina söta favorit recept?

Jag har så otroligt många recept som jag sparat ner genom åren på min andra blogg.Tänk om jag en vacker dag kan skriva en egen bok kring mina egna recept? Hur coolt! Alltså allt finns ju färdigt, det är väl mer vägen ditt som är lite krokig (hur gör man ens för att skriva en bok, är det att kontakta förlag eller)? Kom gärna med tips så kanske det blir ett hopknåpande av min alldeles egna bakverksbok.

Jennie SjölinRecept