Vad: Helgretreat – Möt dig själv
Plats: Möllan Retreat
När: 3-5 maj
Boka: Läs mer och boka på retreatsverige.se
Delbetalning med Klarna är möjlig!

Helgretreat på Möllan: En inbjudan till självupptäckt

Möllan Retreat erbjuder mer än avkoppling; det är en dörröppnare till självupptäckt och andlig utveckling. Med en noggrant utvald mix av aktiviteter, meditationer och insiktsfulla samtal leder vi deltagarna på en inre resa. Denna väg går mot ett djupare lugn och en bättre förståelse för både sig själva och världen omkring dem.

Läs också: Återta din styrka på privat frigörande mansretreat

Aktiviteter som berikar själen

Denna helgretreat är fylld av aktiviteter som syftar till att förstärka din förbindelse med ditt inre jag och naturen. Schemat omfattar bland annat:

  • Meditationssessioner som erbjuder tekniker för att stilla sinnet och öppna hjärtat. Dessa sessioner är utformade för att fördjupa din naturkontakt och hjälpa dig att hitta en inre ro.
  • Insiktsfulla samtal där du utforskar vägar till självinsikt och personlig utveckling. Guidade av erfarna ledare, ger dessa sessioner verktyg och tekniker för att navigera livets utmaningar med större lätthet och balans.
  • Avkopplande naturupplevelser som skogspromenader och tid vid sjön, erbjuder en chans att återansluta med naturen. Dessa aktiviteter är valfria och inkluderar kanotpaddling, SUP-brädor, eller bara tid för reflektion vid vattnet.

På Möllan Retreat välkomnar de varje deltagare till en stöttande miljö för personlig utveckling. Deras helgretreat framhäver gemenskapens värde. Här möter deltagare likasinnade, utbyter erfarenheter och insikter, och knyter djupa band. Tillsammans arbetar de för att uppnå inre frid och välbefinnande.

Din guide

Helgretreat Mikael Hedman

Mikael Hedman, känd som “Swedish Buddha” bland deltagarna. Med en bakgrund som officer har Mikael vigt sitt liv åt att utforska andlig upplysning och vägleda andra på deras inre resor. Hans unika tillvägagångssätt kombinerar djup kunskap om meditation och mindfulness med en pragmatisk och jordnära inställning till självutveckling.

Mikael är framför allt uppskattad för sin förmåga att skapa en välkomnande atmosfär. Dessutom stöttar han deltagarna på ett sätt som gör att de känner sig trygga. Detta uppmuntrar dem att utforska sina inre landskap och utmaningar.

Under helgretreaten på Möllan leder Mikael deltagarna genom meditationssessioner och insiktssamtal. Han fokuserar alltid på deras personliga välbefinnande och andliga tillväxt. Med ett inkluderande och öppet tillvägagångssätt, uppmuntrar han alla att dela med sig av sina erfarenheter och insikter. Miljön är fylld av gemenskap och ömsesidig respekt, vilket stärker banden mellan deltagarna.

Mikael guidar aktivt deltagarna att utforska sin inre värld. Han uppmuntrar dem att upptäcka dolda aspekter av sig själva och att finna nya vägar till självförståelse och harmoni. Mikael och teamet på Möllan Retreat tror fast på att varje individ har en unik resa mot inre frid. De anpassar sin vägledning för att möta varje persons unika behov och förutsättningar.

Läs också: Ayurveda retreat – dyk djupare i din kunskap

Praktisk information för din helgretreat

  • Boende och måltider: Möllan tillhandahåller bekvämt boende i rum inredda med harmoni och erbjuder fullpension av hälsosam, näringsrik mat som stöder ditt välbefinnande genom hela helgen.
  • Avkoppling och återhämtning: Utöver de schemalagda aktiviteterna avsätter Möllan rikligt med tid för deltagarna att reflektera personligt, koppla av eller utforska de vackra omgivningarna.
  • Efterföljande stöd: För att förlänga retreatens positiva effekter, arrangerar Möllan ytterligare digitala träffar. På så sätt fortsätter deltagarna att dela med sig av sina resor och insikter.

Möllan Retreat är en investering i din personliga utveckling och välbefinnande. Genom att ta dig tid att utforska ditt inre jag i en stödjande och vacker miljö, kan du finna en ny nivå av klarhet och frid som följer med dig långt efter att retreatet är över. Ta det första steget mot en djupare förståelse och uppskattning för ditt inre jag. Välkommen till en livsförändrande helg på Möllan Retreat!

Av redaktionen

Möllan retreatretreat