Välkommen till ett kvinnoretreat i fjällen i Ljungdalen! En helg fylld av möjligheter för dig att väcka, utforska och leva ut din kreativitet, sensualitet och livfullhet tillsammans med andra kvinnor. Det här är din chans att fördjupa din kontakt med naturen och ditt inre själv genom yoga, meditation, konst och gemenskap. Dina ledare är Tina Ikonomidou och Malin Bergslo.

Vad: Kvinnoretreat i fjällen
När: 6-9 juni 2024
Var: Ljungdalen, Torkilstöten
Boka: Läs mer och boka på retreatsverige.se
Delbetalning: Klarna delbetalning är möjlig
Bonus: Få presentkort på 300 kr hos naturligtsnygg.se

Läs också: Återta din styrka på privat frigörande mansretreat

Utforska din inre värld

På detta kvinnoretreat i fjällen har Tina och Malin skapat en miljö där du kan utforska olika aspekter av dig själv på ett tryggt och stöttande sätt. Genom aktiviteter som yoga, meditation, målning, skrivande, dans och samtal kommer du att ges möjlighet att närma dig din inre sensualitet och sexualitet. De tror på kraften i gemenskapen och erbjuder dig en plats där du kan vara dig själv utan förbehåll.

Detta retreat är särskilt viktigt för dig som vill öka din självomsorg, självkärlek och ge dig utrymme att få vara den du är utan anpassningar, plikt, skuld och skam. Genom att närma dig dina behov och gränser kan du ge dig själv den frihet du längtar efter. Det här är din personliga resa, men du kommer att ha stöd av gemenskapen och deras värdinnor och guider.

Praktisk information

Detta kvinnoretreat i fjällen kommer att äga rum i en vacker timmerstuga belägen i Ljungdalen, 840 meter över havet. Stugan erbjuder bekväma sängplatser för upp till 10 deltagare samt tre badrum med toalett och dusch. Under helgen kommer du att njuta av närheten till naturen med kortare vandringar och tillgång till spabad och bastu för avkoppling.

När du deltar i detta retreat ingår alla workshops, måltider och boende. Kocken specialiserar sig på vegetarisk och vegansk matlagning och kan anpassa måltiderna vid eventuella allergier. Du behöver bara ta med dig dig själv och din öppenhet för att utforska nya möjligheter.

Läs också: Helgretreat: Möt dig själv

Dina guider på denna kvinnoretreat i fjällen

Dina guider under helgen är erfarna inom områden som yoga, meditation, konst och personlig utveckling.

KonstanTina Ikonomidou kvinnoretreat i fjällen

KonstanTina Ikonomidou, med över 20 års erfarenhet av coaching och processledning, kommer att leda er genom olika övningar och meditationer.

Malin Bergslo kvinnoretreat i fjällen

Malin BergsLo, med sin bakgrund inom mediyoga, massage och healing, kommer att bidra med sin kärleksfulla närvaro och omhändertagande.

Ge dig själv en kvinnoretreat i fjällen

Ge dig själv gåvan att utforska din inre värld och fördjupa din kontakt med andra kvinnor i en trygg och stöttande miljö. Boka din plats på fjällretreatet hos Fjällstugan Ljungdalen idag och ge dig själv möjligheten att väcka, utforska och leva ut din fulla potential. De ser fram emot att välkomna dig till en helg fylld av kreativitet, sensualitet och gemenskap.

Av redaktionen

kvinnoretreatretreat