Nedan kommer 5 snabba frågor och svar om vad som händer hos Anna just nu.

1. Vad är aktuellt hos dig just nu?

Livet har stått lite stilla ett tag pga privata åtaganden och studier. Nu försöker jag samla min kunskap för att framöver på olika sätt kunna dela den med alla som vill må bättre på olika sätt. Det finns så mycket viktig kunskap som måste börja komma ut till allmänheten.

2. Vad märker du att många människor behöver extra stöd med inför 2023?

Många kämpar med väldigt utdragna infektioner och oförklarlig trötthet. Det är mycket inre stress som stör oss med tanke på allt som sker I världen och med ekonomin.

Läs också: Anna Baard Blixt: “Små förändringar gör skillnad”

3. Du ska ju föreläsa på Ekoappen Retreat den 24-26 mars. Vad handlar din föreläsning och din workshop om?

Det blir en sammanfattning av olika delar vi kan/bör tänka på för att inte fastna i ekorrhjulet eller ohälsa. Hjälpa till att bena ut hur olika åtgärder hjälper kroppen och hur den fungerar optimalt genom livet. Små förändringar kan snabbt ge stora förbättringar.

5. Berätta lite mer om de behandlingar som du kommer att ge på plats

Det är en mix av de behandlingar jag märker att mina kunder oftast behöver mentalt och för avslappning. Detta ihop med att funktion och flöde i vårt bäcken och lymfsystem är a och o i vårt välmående.

Läs också: Guide: Så väljer du rätt sorts magnesium

5. Ditt bästa hälsotips under våren?

Våga säga nej och be om hjälp på olika sätt när det känns tungt i livet. Vi har alla varit där och ensam är inte stark. Samt ät mat rik på C-vitamin och olika fettsyror  Till sist, tulla aldrig på ditt intag av vatten. Lättare uttorkning är tyvärr väldigt vanligt idag.

Missade du retreaten som Anna var med på?

Lugn, hon kommer tillbaka! Du hittar alla Ekoappen Retreat här.

Av redaktionen

Anna Baard BlixthälsaIntervjuretreat