Nedan kommer 5 snabba frågor och svar om vad som händer hos Peter just nu.

1. Vad är aktuellt hos dig just nu?

Slutdelarna av min digitala kurs i örtmedicin filmas och redigeras, och läggs ut nu under mars på powhealthplus.com/hälsoportal. Jag skapar också ett föredrag om autoimmunitet för terapeuter, samt att vi har fått en gullig liten Westie Valp som ska tränas och älskas!

2.Vad märker du att många människor behöver extra stöd med inför 2023?

Det var så mycket som hände med människor under de senaste åren så människor behöver, kärlek, uppmuntran, beröring, inspiration, bekräftelse, läkning, förklaring och tydlig inriktning och klarhet för att vandra efter sitt högre syfte! På en ny bana eller tillbaka på banan som de har valt för att utvecklas och förverkliga sin vision och mission.

Läs också: Ett Friskare Immunförsvar och Husapotek för förkylda barn

3. Du ska ju föreläsa på Ekoappen Retreat den 24-26 mars. Vad handlar din föreläsning och din workshop om?

De handlar om att få en bättre förståelse för hur vår vagusnerv och vårt stresshanteringssystem fungerar och hur man kan stötta med intentioner, vanor, egenvård och behandlingar. Att bygga upp en stressresiliens som gör att man bättre klarar av livets utmaningar.

4. Berätta lite mer om de behandlingar som du kommer att ge på plats

Jag erbjuder personanpassad vagusnerv- och stressbalansering via muskeltestning, tryck på triggerpunkter och akupunkturpunkter, hälsoknackning av akupunkturpunkter, samt övningar för att frigöra spänningar kring käkled, hals och nacke.  Andra alternativa behandlingar kan vara en kraniosakral behandling för att återställa flödet av kraniosakral vätska och vävnad runt omkring. Varje behandling tar 25-30 minuter.

Läs också: Peter Wilhelmsson: “Bli av med allergier och överkänsligheter genom livsstilen”

Ditt bästa hälsotips under våren?

Prova nya saker och skapa nya hälsovanor. Gå djupare in på att prioritera orsaker till besvär eller blockeringar och se till att bli fri från dem. Hitta gärna en vän, terapeut eller coach som hjälper dig vandra på rätt väg och hålla dig på banan. Läs gärna min artikel om Nyårs utveckling som kom ut på Ekoappen under januari.

Missade du retreaten som Peter var med på?

Lugn, han kommer tillbaka! Du hittar alla Ekoappen Retreat här.

Av Redaktionen

hälsaIntervjuPeter Wilhelmssonretreat