Ansiktsmist för normal/bland/torr hy

Dr Sannas
249 kr/100 ml
Vegansk: Ja

“Mer av denna!”

Recension: Ett skepp kommer lastat med mycket återfuktning! Denna ansiktsmisten innehåller björkvatten och olivlövsextrakt, med andra ord en fuktbomb utan dess like. Tack vare citronmyntan gör det att en fräsch doft sveper förbi ansiktet när man sprayar denna. Lavendeln förstärker denna doft och dessa två i en kombination har visat sig vara en succé! Ett stort tips är att ha denna i väskan, spraya lite när du sitter vid datorn och arbetar! Huden känns fräschar på ett kick och du själv får faktiskt ett litet kvickt uppvaknande.

Det kommer en lagom mängd vid ett spray, det räcker gott och väl för hela ansiktet. Grafiken är ren, den vita texten gör sig fin ihop med den genomskinlig flaskan. Riktigt läckert!


Rose Water

Rosenserien
290 kr/200 ml
Vegansk: Ja

“Som en fräsch vind”

Recension: Vilken härlig återfuktning! Att använda denna efter rengöringen är ett så viktigt steg i hudvårdsrutinen. Ansiktet får en helt annan lyster av denna och det håller i sig hela dagen. Dagkrämen smälter lättare in och blir ett med huden, denna ansiktsmisten förbereder huden på ett naturligt och smidigt sätt. Ett plus är att denna är en kombo av ansiktsvatten och ansiktsmist, ha denna i närheten hela dagen för att kunna spraya på en extra uppfräschning!

De guldfärgade detaljerna mot den vita ytan är ett vinnande koncept. Flaskan är lätt och går att ha med sig överallt, den ger ingen extra tyngd alls!

Läs också: Kroppsskrubber – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Face Tonic “Pshht!”

Uoga Uoga
145 kr/100 ml
Vegansk: Ja

“Underbar flaska!”

Recension: Det är en otrolig blandning av rosvatten och björnbärsextrakt! Denna ansiktsmisten passar perfekt för personer med torr hy i grunden, men även för dem som får torrare hy under hösten och vintern. Björnbärsextraktet innehåller vitaminer som blir en underbar näringsboost för huden. Denna går både att använda efter rengöring som ett ansiktsvatten och som en uppfräschning under dagens lopp! Doften är mild och rosig, underbar!

Flaskan är sprakande röd och ser så härlig ut där den står. Det är en röd tråd hela vägen med färgen och björnbären, wow!


Rose Water

Loelle
149 kr/100 ml
Vegansk: Ja

“Hej fräsch hy!”

Recension: Detta rosenvatten är naturligt och ekologiskt med en mogen doft av rosor. Den neutraliserar PH-värdet i huden och får dagkrämen att snabbt bli ett med huden. Används med fördel efter den dagliga rengöringen! Känslan är renhet och den kladdar inte alls. Använd denna om du vill ha fräsch och pigg hy! Ge kärlek till torr hårbotten med denna produkt, den adderar fukt även där om du sprayar med detta rosenvatten!

Det är lite tyngd i flaskan, vilket trycker på känslan av lyx. Perfekt tryck, varken för mycket eller för lite på samma gång!

Läs också: Antiaging – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Toner

Esse Skincare
299 kr/100 ml
Vegansk: Ja

“Håller huden skinande”

Recension: Denna ansiktsmisten balanserar huden, och resultatet blir en otrolig lyster. Stäng ögonen, spraya och njut! Denna kickar upp huden under dagen och ansiktet piggar upp med en gång. Ansiktsmisten är härligt återfuktande! Olivbladsextrakt är en av ingredienser, och just det extratet motverkar faktiskt de negativa effekterna som uppkommer av föroreningar, bara det gör det värt att använda denna. Sedan ger den även ett visst skydd mot solens strålar, tummen upp!

Flaskan står fint i badrummet, den stilrena loggan passar perfekt in. Det är lagom tyngd i flaskan!

Av redaktionen

Dr SannasesseskincareLoelleRosenserienskönhetspanelen testarUogaUoga