Bright Start New Years Retreat 2024

Datum: 26-28 januari
Plats: Kosters Islands – Västkusten Sverige

Sammanfattning

Njut av en helg fylld med yoga, rörelse och intentioner på den vackra ön Sydkoster. Upplev förnyelse och ro i en liten grupp på upp till 12 deltagare, guidade av den inspirerande Imken Donde. Utforska traditionella och kreativa intentionssättande övningar samt njut av lugnet från havet och omgivande natur.

Din coach

Imken Donde – En intuitiv och passionerad lärare som kombinerar olika yogaformer och terapier för att skapa en helande upplevelse. Imken delar verktyg för frihet i rörelse genom massage, tai chi, ljud och skogsbadning.

Praktisk information

 • Inkluderat: Retreat, material för hantverk, boende, cyklar, te och snacks, bagageöverföring.
 • Ej inkluderat: Resa, måltider, försäkring.
 • Boende: Delat boende i Ateljé Lövås studio eller privata stugor nära yogastudion.
 • Språk: Engelska
 • Boka här

Du kommer att lämna retreaten fylld med energi och djupt närd. Du tar även med dig en lättanvänd verktygslåda med inspirerande minipraxis för att hålla dig i harmoni med tydliga intentioner och rörelse mot en lyckligare, avslappnad framtid och själv.

Läs också: 4 retreats där du bestämmer datumen

Come Closer Parretreat

Datum: 23-25 februari
Plats: Sju Sjöar, Öxnevalla (utanför Göteborg)

Sammanfattning

Välkomna till en minnesvärd helg där ni som par ges chansen att fördjupa er relation genom närvaro och kärlek. Utforska nya dimensioner av er samhörighet, förståelse och passion genom utvecklande sessioner och fri tid att njuta av varandra och vackra omgivningar.

Din coacher

Erica Nylander och Andreas Söderqvist, två engagerade och inkännande guider. Erica skapar en trygg miljö för avslappning och närvaro, medan Andreas med sin djupa förståelse för mänskligt beteende och sexualitet leder unika och transformerande sessioner.

Praktisk information

 • Boende: Naturnära dubbelrum med egen ingång.
 • Mat: Fantastiska måltider av närproducerade råvaror.
 • Aktiviteter: Ert program inkluderar kraftfulla sessioner, bad i badtunna/bastu för den som önskar, och fri tid att utforska de vackra omgivningarna. Varje aktivitet är noga utvald för att bidra till er gemenskap och erbjuda nya perspektiv och verktyg för att fördjupa er relation.
 • Boka här

Ord från tidigare deltagare

“Ni har varit fantastiska på att leda gruppen på ett tryggt, respektfullt och naturligt sätt. Vi tar med oss denna omvälvande helg för resten av våra liv. Alla övningar har givit en del av det totala pusslet. Tack från djupet av våra hjärtan”

Retreat på rofyllda Anariset Fjällgård i Jämtland

Datum: 8-10 mars
Plats: Anariset Fjällgård, Järpen

Sammanfattning

Låt fjällmassivet jorda dig på en helg av inre frid och personlig utveckling på Anariset Fjällgård. Utforska tystnadens kraft och fördjupa din kontakt med naturen genom meditation, insikter och gemensamma aktiviteter. En helg av stillhet och insikt väntar i den orörda skönheten i hjärtat av fjällen.

Din coach

Mikael Hedman, även känd som “Swedish Buddha”, är din värd och guide till djup rofylldhet och harmoni mitt i livets stress. Han delar en sällsynt väg till inre utveckling och frid, hjälper dig med din inre resa och visar hur du kan vara allt det du är.

Praktisk information

 • Boende: 2 nätter på Anariset Fjällgård inklusive sängkläder och handdukar, i antingen delat boende eller privat dubbelsängsrum.
 • Aktiviteter: 7 seminarier, 6 meditationer och andningsövningar, fortsatt digitalt stöd via Zoom efter reträtten.
 • Måltider: Helpension med hälsosam mat som stödjer ditt välbefinnande. Vegetariska rätter, ekologiska när möjligt, inkluderar frukost, lunch, snacks, middag, te och kaffe.
 • Transfer: Ingår från Undersåkertågstation till Anariset Fjällgård.
 • Boka här

Ord från tidigare deltagare

“Mikael har en förmåga som jag upplever att få människor har: att helt och fullt hålla utrymme för en annan människa och dess helhet. Med varsamhet, värme och humor går han in i djupet och möter upp det som finns där: ljus och mörker, det lätta och det tunga, det smeksamma och det som skaver.” – Anna B.

Läs också: Därför är en weekendresa bra för din hälsa

Reset – A Journey Home to Oneself

Datum: 15-17 mars

Plats: Luckerstad Gård, Sweden

Sammanfattning

Retreat… eller Reset? Välkommen till en aktiv paus, en transformerande upplevelse som stärker dig att nå ditt fulla potential. Utforska olika delar av ditt väsen genom praktiker som främjar fysisk, emotionell, andlig och mental välbefinnande.

Din coach

Kia Agerhem, en certifierad andningscoach, Reiki-mästare, yogalärare, EFT-utövare och coach. Hon använder personligt anpassade somatiska verktyg för att läka fysisk och emotionell trauma, minska stress, ångest och depression. Hennes mål är att bryta igenom hinder och främja långvarig energi och klarhet.

Praktisk information

 • Boende: Delat boende i herrgårdsomgivningar nära naturen med gemensamt badrum. Färska och rena rum i de vita och röda husen.
 • Aktiviteter: Tre dagliga sessioner som kombinerar rörelse, stillhet och utforskande övningar. Möjlighet till simning i Vättern eller pool.
 • Måltider: Läckra vegetariska måltider av lokala råvaror.
 • Plats: Luckerstad Gård, med sessions i en vacker orangeri och måltider i huvudbyggnaden, fruktträdgården eller vid poolen.
 • Omgivningar: Fantastisk utsikt över Vättern och Östgötaslätten. Nära till Vadstena med slott, klosterkyrka och pittoreska gränder.
 • Språk: Undervisning på engelska (eller svenska om endast svensktalande deltagare).
 • Boka här

Ord från tidigare deltagare:

“Jag är så glad och tacksam för denna helg och den energi och riktning den har gett mig. Jag lämnar med förhöjd kraft att omfamna förändring och att utforska. Jag känner mig nyfikenare än någonsin. Jag är helt överväldigad av din energi och förmåga att känna. Och jag älskar verkligen din yoga! Energi, lekfullhet och glädje!” – Ulrika A.

Blicka inåt i harmoni – Gråbogården

Datum: 22-24 mars
Plats: Gråbogården, Gråbo

Sammanfattning

Lugnt utombords, lugnt inombords…
Välkommen till retreat på den stilla och helt nyrenoverade Gråbogården. En helg i lugnt tempo på en vacker, ren och tyst plats med egen sjö och en djup omgivande skog. Retreatet är ett tillfälle att möta dig själv, dina inre trösklar och resurser och att väcka din naturliga visdom.

Din coach

Mikael Hedman “Swedish Buddha”
Officeren som sökte andlig upplysning och visar en sällsynt väg till djup rofylldhet mitt i livets stress. Han leder dig till att medvetet landa i ditt liv utan att behöva ändra mörka känslor och jobbiga tankar.

Praktisk information

 • Boende: 2 nätter på Gråbogården inklusive sängkläder och handdukar. Delat boende för 3 personer.
 • Aktiviteter: 5 seminarier och 5 meditationer och andningsövningar. Helpension och transfer från Gråbobusstation.
 • Mötesplats: Gråbogården, en nyrenoverad plats för retreat och inre utveckling vid en inbjudande sjö.
 • Fortsatt stöd: Digitala möten på Zoom med gruppen vid 2 tillfällen efter retreatet.
 • Mat: Rätt näring är extra värdefullt under retreat. Därför serveras hälsosam mat som stödjer ditt välbefinnande. Frukost, lunch, snacks, middag, te och kaffe består av läckra vegetariska rätter och är så långt som möjligt ekologisk.
 • Boka här

Av redaktionen

nyårsretreatparretreatretreat