Vad panelen testade

Under våren 2021 började vår testpanel att använda sig av Silicea – Glowing Skin & Beautiful Hair Collection kit 

Våra nio deltagare som tillsammans bildar vår testpanel, provade ett kit som skulle ge dem bättre hår, hud och naglar. I detta kit ingick:

  • Original Silicea 60 kapslar som är ett vegetabiliskt kosttillskott som med utvalda näringsämnen. Ingredienser i dessa är bland annat selen, zink och biotin, och det är perfekt för att bygga upp hår, hud och naglar!
  • Orignal Silicea Kollagen PLUS gör att din hud blir glowig! Dessa dospåsar bidrar till att öka hudens elasticitet, ger slätare hy och minimerar rynkor och celluliter.
  • Silicea Vital Schampo är proppat med kisel och biotin för att du ska få starkt och glansig hår med volym! Skonsamma ingredienser för din hårbotten och motverkar håravfall.
  • Silicea Balsam Spray är ett doftande leave-in balsam som vårdar håret. Denna spray jobbar för att håret ska bli mjukt, starkt och glansigt!

Läs också: Bättre hud och hår med tillskott? Ekoappens stora test del 1

Hur känns håret efter 12 månader?

Alla i panelen är starkt överens om att Silicea ger en klar förbättring av håret. Fylligare, friskare, mindre frizz och mer glans är genomgående ord från deltagarna. En av deltagarna som inte upplever tjockare hår, känner själv att det beror på stress – att det är svårt för kroppen att tillgodogöra sig ett tillskott när stressen tar över. En annan kvinna upplever inte heller tjockare hår och tänker att det har med åldern att göra. Men hon är supernöjd ändå, då hon lyckats få ut längden på håret för första gången sen ungdomen.

Jag har lyckats få långt hår, vilket tidigare bara gick till strax nedanför axlarna. Håret är starkare, blankare och mindre frissigt.

Kvinna, 63 år

Hur känns huden efter ett år med Silicea?

Glow, glow, glow! Panelen upplever att huden har fått ny lyster. En kvinna som är 40 år, berättar att hon ofta får frågan om vad hon använder för hudvård. “Din hy strålar alltid” brukar hon få höra. Hon har inte heller fått några fler rynkor under året. Mindre torrhet är något som flera känner av och att huden känns mer jämn och len. En tjej har atopiskt eksem och har tyvärr inte upplevt så stor skillnad just på huden, men märker desto större skillnad på håret. En annan tjej har acne och även om inte acnen har försvunnit, så känner hon att huden är mycket slätare.

Hur mår naglarna efter testperioden?

Här är det spännande resultat! Alla vittnar om starkare naglar. “Min naglar känns lite starkare, särskilt mina tånaglar som jag hade mer bekymmer med”, berättar en kvinna.

Naglarna är starka, vita och fina! Vita fläckar får jag lite då och då. De försvann helt när jag började med kuren och nu är de smått tillbaka igen.

Kvinna, 30 år

Läs också: Bättre hud och hår med tillskott? Ekoappens stora test del 2

Har panelen märkt någon annan skillnad under testperioden?

Flera i panelen berättar att deras känsliga magar har mått bättre under tiden de har använd Siliceas kit. Någon upplever också mer ork och en annan att hennes slemhinnor har mått bättre än vanligt. På frågan om testpersonerna upplever skillnad på det som de ansåg vara deras största problem med hud och hår, svarar alla ett starkt “absolut”.

Vad blir slutbetyget på Siliceas kit?

Panelens helhetsupplevelse är väldigt positiv och alla rekommenderar sina vänner att använda Silicea, då de upplever så stor skillnad på hud, hår och naglar.

Alla är supertacksamma över att ha fått ingå i testpanelen och majoriteten kommer att fortsätta använda Silicea som en kur lite då och då.

Slutbetyget blir ett riktigt starkt 9/10, då alla har märkt skillnad på minst ett område, men de flesta har märkt skillnad på alla områden.

Jag älskar Silicea nu och för alltid – äkta produkter som gör skillnad på riktigt!
Kvinna, 36 år

Av redaktionen

håravfallhudkollagenOcteanSilicea