Skin Perfector Tinting Moisturiser

Mossa
170 kr/50 ml
Vegansk: Ja

“Håller måttet hela dagen”

Om produkten: 5-i-1 funktion för perfekt hy: 1. Mattar ut och döljer uppkomsten av linjer, rynkor och porer för synbart yngre hud. 2. Naturligt pigment från mineraler ger lyster och täcker hudens brister. 3. Hyaluronsyran återfuktar och jämnar ut hudens struktur. 4. Naturliga oljor och sheasmör ger näring och skyddar mot fuktförlust. 5. Olja från nordiska plommon återbildar och lugnar torr hud. 5in1 action för perfekt hy. Tunn täckning som gör att huden kan andas.

Skönhetspanelens recension: Så många bra egenskaper i en produkt! Den lägger sig superfint över ansiktet och ger en fin yta. Denna BB-creamen ger verkligen vad den utlovar! Skin perfector Tinting Moisturiser håller måttet hela dagen och man behöver inte bättra på med produkt under dagens gång. Den känns fantastiskt närande för att vara en sminkprodukt, den känns snarare som ett silkeslent serum, fast med väldigt bra täckning! Pumpfunktion gör att det kommer ut en lagom mängd, något som gör att denna är dryg och håller länge.

Läs också: Ansiktskit för torr hy – Skönhetspanelen har valt sina favoriter


Light Care Foundation

Bodyboom
67 kr/30 ml
Vegansk: Ja

“Superhärlig formula”

Om produkten: Detta är en naturlig, lätt, multifunktionell BB-cream som går att använda på alla hudtyper, inklusive känslig hud. Den jobbar på många sätt som foundation och BB-cream. Tack vare dess SPF fungerar den även som skydd mot solstrålning!

Skönhetspanelens recension: Formulan är superhärlig! Den glider på ansiktet fint utan att man behöver kämpa med att jobba in den. Förpackningen är rosa och typsnittet är kursivt, vilket gör att skönhetspanelen får känslan av att denna mer riktar sig in mot den yngre målgruppen. Men det är en väldigt fin och glad färgklick i sminklådan! Det är en skruvkork vilket gör att man kan ta lite för mycket vid första användningen, men efter ett par gånger lär man sig hur mycket som ska tas för att få rätt täckning.

Värt att tillägga är att detta märke inte säljs i Sverige än, men vi fick chansen att testa produkten ändå, något vi är så glada över. Håll ögon och öron öppna – snart kommer detta härliga märke till den svenska marknaden!


Lätt BB-cream med SPF 30

Miya Cosmetics
100 kr/40 ml
Vegansk: Ja

“Täcker ojämnheter”

Om produkten: Naturlig och lätt täckande BB-cream som anpassar sig till hudtonen. En lätt, multifunktionell färgkräm berikad med naturliga aktiva ingredienser. Den fungerar som en lätt foundation med vårdande kräm och skydd mot solen. Den jämnar ut hudtonen och ger huden en frisk nyans. Den minskar synligheten av porer, missfärgning, defekter och skuggor under ögonen. Tomatfröoljan ökar elasticiteten i huden, och rosmarinextrakt och sötmandelolja ger näring och jämnar ut huden.

Skönhetspanelens recension: Det här är den perfekta BB-creamen för tonåringen! Alla ur skönhetspanelen kunde enas om att denna doftar ganska starkt, så det är inget för den som är doftkänslig. Men för dig som vill ha en cream med doft är denna ditt säkra kort. Den täcker mycket av ansiktets ojämnheter och ger helt klart en ny lyster. Förpackningen är rosa och väldigt gullig vilket stärker vår mening om att den passar bättre för den något yngre målgruppen!

Även detta märke säljs inte i Sverige än, men vi kan knappt bärga oss tills att detta även lanseras här!

Läs också: Vad är BB-cream och hur används det?


Natural BB-Cream with jojoba oil and white amber

Uoga Uoga
196 kr/30 ml
Vegansk: Ja

“Naturliga lystern får skina”

Om produkten: Denna tonade återfuktningskräm gör ansiktshuden vacker och matt. De olika nyanserna är tillverkade av naturliga mineraler och vårdar med hjälp av argan- och jojobaolja. För ett friskt och strålande vackert ansikte.

Skönhetspanelens recension: Den mest krämiga och underbara formulan! Tonen smälter in så fint i huden på ett naturligt sätt och lägger sig så fint. Om du har problem med rodnader är detta BB-creamen för dig! Den täcker där det ska täckas och låter den naturliga lystern få skina. Det är en mild doft som gör att samtliga ur skönhetspanelen uppskattade denna. BB-creamen från Uoga Uoga känns otroligt närande, trots att det är en sminkprodukt. Väldigt bra jobbat!

Så gick testet till

Fyra personer sitter i skönhetspanelen och alla testar varje produkt noggrant. Perioden för hur länge produkterna testas varierar, men minst en period på två veckor ska de testats regelbundet. Det som skönhetspanelen bedömer är allt från doft, konsistens och design till hur slutresultatet upplevs. Vidare sammanställs allas upplevelser och resultat!

Av redaktionen

BodyboomMiya CosmeticsMossaUoga Uoga