Precis som rubriken lyder: 3 favoriter i min hårvårdsrutin som du inte får missa!

Jag har varit kär i bruns frisörers produkter sen urminnes tider (känns det som). Jag kanske har missat någon enstaka produkt i deras sortiment. Annars har jag i princip provat alla schampon&balsam, handkräm, olja, styling o.s.v. Ja du fattar, jag älskar deras produkter! Om du får chansen att testa så rekommenderar jag starkt deras schampon, det är skapta för olika hårtyper (fungerar såklart på alla) läs instruktionerna och utgå därefter.

Nu tänkte jag nämna 3 favoriter i min hårvårdsrutin som du inte får missa!

Bruns hårmask, hujeda mig vilken EFFEKT!! Det kändes som att jag hade varit hos frisören?! Håret blev så otroligt lent och fick det där snygga fallet som en älskar efter ett frisörbesök. Den här masken åker med in i bastun på torsdagar vilket jag vill tro ger den EXTRA effekt.
Bruns balsamspray gör inte saken sämre. Den luktar gudomligt (hej då parfymen) och ger en extra skjuts näring till håret, glans och lyster som de flesta av oss strävar efter.
Sen har vi en liten utstickare i form av c/o gerd! Hårserum, vilken näringsbomb! Kommer i en pytteliten flaska och du behöver pyttelite kräm för att stryka runt i topparna.

Allt detta i kombination and youré ON FIRE! Kika gärna in på deras hemsidor!
https://brunsproducts.com/
https://careofgerd.se/

Vill du veta mer vad för slags produkter jag kommer prova? Kika då in på det här inlägget: https://ekoappen.se/blogg/lyxen-att-fa-vara-skonhetsrecensent-pa-ekoappen/

Sitter du på några skönhetsfavoriter till håret? Släng gärna in en kommentar så kanske det blir något vi provar i skönhetsteamet (eller om du är nyfiken på någon annan produkt).

Glöm inte och besöka mina andra kanaler! Här hittar du min privata blogg, instagram, tiktok, pinterest, linkedin samt annat smått & gott som jag sysslar med under dagarna!

Jennie SjölinSkönhet