Den vilande, tysta, feminina urkraften väcktes i och med #metoo-rörelsen. Nu kan vi använda denna enorma kraft för att skapa den värld vi vill ha. Framtiden finns inte, den skapas med de val vi gör idag – det vi lägger vår energi på. Det är dags nu kära kvinnor att bruka er fantastiska, gudomliga och kraftfulla sexuella energi för att skapa en hållbar och frisk värld!

Jag vaknade kl 4:44 i går morse, eller blev väckt för det var något jag behövde veta eller få reda på. Det var texten som är nedan. Så fungerar det för mig, och därför har jag alltid penna och papper kring mig så att jag kan anteckna. Fönstret till det som kommer är bara öppet en stund, så det gäller att följa med. Här är mina tankar.

Jag tror den utlösande faktorn var attacken kvällen innan mot oskyldiga människor vid WTC i New York. Åter ett meningslöst brott, en handling av ondska – i syfte att lamslå och skapa förvirring och rädsla. De som tror att en starkare “polismakt”, mer övervakning, militanta poliser, strängare kontroller överallt (inklusive mer censur på nätet) kan stoppa detta – har helt fel.

Men det finns en veritabel urkraft som kan stoppa detta. En vilande kraft som precis väckts ur sin tusenåriga Törnrosasömn – och som nu äntligen börjat resa sig med ett ursinnigt vrål.

Det är kvinnors sexuella energi – den störta urkraften som finns. Den som kan skapa ett helt människoliv från två yttepytte små celler, den ena mycket mindre än den andra: sperma och ägg. Det är en enorm skapande mänsklig kraft som vilar i vår Livmoder, och det kommer en alldeles särskild energi med denna.  Där vilar en Urkraft från tidernas begynnelse…

Kvinnors sexuella energi är den största urkraft som finns.

Jag har länge undrat vad som kommer att väcka den vilande, tysta, feminina urkraften – och nu fick vi svaret. De sexuella trakasserierna och sexuella övergreppen som vi kvinnor utsatts och utsätts för. Sedan många generationer tillbaka, och som vi tigit och svalt. Burit skammen själva, som det var något fel på oss att vi blev angripna och utsatta. Ingen kvinna var skyddad, högt eller lågt överallt drabbad… Mycket sorg och smärta vällde fram på kort tid med alla delade berättelser.

 Starstkottet till Feminina urkraftens uppvaknande var #metoo rörelsen som spred sig som en löpeld med hjälp av sociala media. Förut har vi tigit och tagit på oss, men inte längre. Det är inte ok att bara ta något som tillhör en annan. Våra kroppar är INTE allmän egendom.

Det handlar inte bara om att många män inte kan hålla händerna och fingrarna i styr – utan om att vår sexuella urkraft är oerhört begärlig. Den vilar i det andra chakra, vårt stora energicenter två fingerbredder under naveln. Både män och kvinnor har en speciell skapande energi där, men vi kvinnor har en alldeles magiskt extraordinär kraft där. Den feminina sexuella urkraften är mycket attraktiv, för den är själva livet och den är Kärlekens bägare. Jag tänker inte beskriva den mer – för ni vet vad jag talar om.

Fokusera urkraften i att skapa en ny Värld

Nu har vi rest oss som en kvinna i #metoo-rörelsen och nästa steg är att rikta – fokusera – denna kvinnliga, skapande urkraft till det som vi önskar att skapa. Den värld som vi vill se. Vi behöver nu rikta vår enormt kraftfulla energi för att skapa inte bara barn – utan den Framtid som vi behöver.

Det häftiga är att vi behöver inga vapen för detta, inga arméer – vi behöver bara gemensamt rikta vår sexuella/skapande energi i det vi önskar. Det kommer att göra oerhört stor skillnad. Det är i väven, vi behöver bara agera nu… The Future is Female.

Världen behöver detta, våra barnbarn och deras barn är beroende av detta för nu agera mot destruktiva krafter som bara tänker på egen kortsiktig vinning, och tyvärr därmed skapar en alltmer förgiftad Natur. De fyra största industrierna på denna planet är (ej rangordnat) vapen, narkotika, läkemedel och pornografi. Vad är detta? Dödens och sjukdomens planet? Nej.

Vi bor på Kärlekens planet. Kärleken är bränslet och drivkraften för oss människor. Det är den som gör att våra kroppar fungerar väl – våld, rädsla och terror bryter ner oss. Men kärleken och kärleksfulla relationer stöttar allt friskt och gott i våra uråldriga kroppar.

Kärleksenergin är näring för våra mänskliga celler på samma sätt som solljuset är näring för de gröna växterna. – professor Barbara Fredrickson

Så därför “urmödrar” överallt – förena er på samma sätt som vi gjort spontant i #metoo – och skapa en rörelse som värnar och livet, den goda hälsan och att skydda och bevara en frisk och hållbar jord.

Utan en frisk natur, miljö och vatten är vi ingenting.

Vi är inte robotar, vi kan inte leva av elektricitet eller artificiellt producerad “mat”. Hälften av jordens befolkning är nu överviktig och varannan människor får nån gång en cancerdiagnos… Denna degeneration har gått fort, och den kan därför ändras fort. Valet är vårt.

Från botten av mitt hjärta ber jag er att vakna. Kvinna, använd din födslorätt och enorma sexuella energi för att skapa den Goda Värld som vi måste ha för att överleva som art.

Det är nu det sker. Vi är de som allt har väntat på.

  • Hur gör vi detta?  Vi gör det ett litet steg i taget, med goda val och genom att rösta med pengarna. Jag återkommer i en ny blogg. Jag har en handlingsplan. Ge gärna din syn på detta i kommentarsfältet nedan. Tack för din uppmärksamhet.

Visste du att: Människans energiproduktion ärvs endast via moderns ägg, för cellernas ATP-produktionen sker i mitokondrierna, som har en egen arvmassa och den är för stör för att rymmas i en spermie. Dessutom föds ett flickfoster med alla ägganlagen redan bildade, vilket innebär att den blivande modern är både mamma och mormor på en och samma gång. Därför är det så viktigt vad man äter och att sköta sin hälsa väl. För mänsklighetens energiproduktion, och för att ge friskhet och goda gener vidare.

 

Dr Sanna Ehdins bloggKreativitet, skapandeMening, kärlek & glädje