Äpple nachos! Eller äppelnachos, äpplenachos, äppel nachos!


Läs också: Vilka är mina söta favorit recept? Det ska jag berätta för er

Ja hur fanken ska en skriva ihop det där ordet? Haha ibland så står det still och engelskan kan vara att föredra (apple nachos).. Oavsett så är det här receptet ALLDELES för enkelt, det krävs knappt någon ansträngning för att slänga ihop mina nachos!

Recept

Äpple
Citron
Jordnötssmör
Choklad
Torkade hallon
Chiafrön
Kokosflingor

Skiva så många äpplen du vill äta i tunna skivor. Blanda samman med en skvätt citron (för att undvika det bruna som kommer fram på äpplena). Strö ut på en tallrik och sen är det bara till att toppa med favoriterna! Så otroligt simpelt och roligare att äta äpplen på det här sättet. Du kan slänga på vilket nöt/frösmör som helst, kanel, kardemumma, andra fröer/nötter o.s.v. eller kanske använda dig av andra frukter!

Släng gärna in en kommentar om du testar receptet och berätta vad du tycker!

Vill du veta mer om mig och mina påhitt? Följ mig på Instagram!

Jennie Sjölin