Konsten är att verkligen våga göra det man innerst inne drömmer om. Våga gå rakt på sin dröm – inte väja för något och inte låta sig distraheras av andra. Nå sin potential, ge utrymme för det som finns där och väntar på att förverkligas. Som fjärilen i sin puppa.

En oförlöst puppa torkar in… Konsten är att ha modet att släppa fram den vackra fjäril man är, våga pröva sina vingar på en okänd himmel. Flyga iväg utan att veta vart det leder, vart vinden bär en. Eller om det är dofter som lockar en nånstans.

Då funkar inga femårsplaner, man rullar med i det som sker och låter saker utvecklas i den takt den ska. Stämmer av inåt, sträcker ut känselspröten utåt och känner in – och sedan tar man fart.

Modet att våga följa sitt hjärta… och vandra sin unika väg.

För livet är inte linjärt. Det är cirkulärt och dynamiskt med exponentiella rörelser. Det står bara stilla ett slag för att sedan slänga sig ut i en väldig växt och expansion. Det gäller att hänga med i den fasen som gäller, medan man är förberedd för nästa fas. Se till det som fungerar, inte hänga upp sig på det som saknas…

Det är en konst. Men det finns ju inget annat sätt. Låt vingarna bära…!

– just nu, just här…  Sanna ord

Dr Sanna Ehdins bloggKreativitet, skapande