Denna blogg har ett syfte: Att inspirera till att må bra, känna glädje och lycka i livet. Jag har ett holistiskt synsätt på människans hälsa dvs. jag tror att allt spelar in och påverkar vårt välbefinnande: Vad vi äter, hur vi rör oss, vilka vi umgås med, vad vi läser, vad vi lyssnar på etc etc. Denna syn har jag utvecklat genom att testa och prova mig fram till vad som gett mig ett hälsosamt liv med mycket glädje, ett liv jag är oerhört tacksam för. I denna blogg kommer jag dela min utmaningar och hur jag har hanterat dem för att må bra i livet. Jag kommer dela mina resor och allt jag testat. Allt med en förhoppning om att det kan inspirera dig som läser till att försöka hitta mer glädje i livet.

Jag tänkte att mina kommande inlägg ska handla om när jag genomförde en Panchakarma. Jag spenderade 21 dagar på ett Ayurvediskt center utanför Goa i Indien och vill dela med mig av min resa och erfarenheter från de dagarna. Är du nyfiken och intresserad av Ayurveda och vill lära dig mer kommer kommande inlägg att ge dig en inblick i dess syn på människan och kroppen.