IMG_2892

Det är så kul att se att jobbet jag lägger ner gör att en annan människa växer, av de råd jag ger. Det är just det där jag brinner för i mitt arbete. Att se människor bli bättre, hitta en ny livsstil och växa!

Det är roligt att se en elitidrottare växa sig starkare och prestera bättre än innan, men lika väl en som behöver hitta en ny livsstil på grund av att magen inte fungerar som den ska, eller att man behöver hitta en ny livsstil och förändring, då man lever i en tillvaro, likt ett ekorre hjul, som är svår att bryta sig ur.

Det är extra roligt när jag blir omskriven i tidningen. Nu är det golfproffset Rikard karlberg som blev intervjuvad i tidningen Gof Digest. Jag hjälper honom med att reglera kosten och förbättra hans näringsämnen. Då blir det extra bekräftelse på att jag gör något bra och det känns kul! 🙂


Rikard karlberg

Jag har i veckan gått ut med att jag startar nya utbildningar till Hälso och livsstilscoach i Stockholm och Göteborg till våren, med start i januari. Gå gärna in och läs på www.johannabjurstrom.se/academy, där står allt om datum och priser (just nu har jag erbjudande om 50 procent rabatt om du bokar upp dig innan den 15 december, vilken julklapp! 🙂

 

FullSizeRender[3]

Nu blir det helg och klapp på axeln för veckan som varit!

Ha en fin helg!

Kram
Johanna

HälsaKostLivet som Johanna