IMG_2009[1]

Idag har jag kämpat med huvudvärk, det kommer alltid när jag renar tarmen eller när jag tar bort sockret. En bra indikation att kroppen snart mår bättre! 🙂

Gick ut och sprang idag och det kändes bra trots sprucket revben! Mer träning i morgon igen 🙂

Jag fortsätter mot mitt mål och idag har jag koncentrerat mig att hitta bra mellanmål. Jag tycker det är svårt och vet att det finns fler där ute som tycker det. Så jag delar med mig av mina två mellanmål jag åt idag.

På förmiddagen blev det en grön Greenious från Blueberry, gjord på broccoli, spenat, avokado, ingefära, spirulina, morot och gurka. Toppade den med extra gurkmeja. Till den tog jag en blåbärsboll. Eftermiddagens mellanmål blev det en avokado med mungbönor och röda linser toppat med örtsalt. Hur gott som helst och med bra fett, protein och mineraler.

IMG_1066

IMG_2010

 

Vilket är ditt favorit mellanmål?

Kram

Johanna

HälsaKostOkategoriseradeRecept