Här kommer 5 mysiga tips på ställen att besöka i Skåne. I sommar har det blivit en hel del utflykter runtom i Skåne, en av alla fördelar med att flytta till hus utanför stan är att man faktiskt tar sig tiden och besöka ställen längre ut på vischan.

Läs också: Smultronställen i Helsingborg du inte får missa

Nr.1 Skarhult

Det här stället trillade jag förbi och blev som tokig! En självservice butik fylld med ägg, potatis, olja, honung, läsk och ja allt!! Knappa in Skarhult på GPS:en och ta en tur dit.

Nr.2 Vid vägens ände

Vill du äta en av de godaste pizzorna som finns? Då ska du ta dig hit! Vid vägens ände på Österlen (Friden Gårdskrog). Alltså HUJEDA mig så lyxiga pizzor! Otroligt mysig atmosfär, utsikten gav låååånga äppelfält och den här lilla boden är pricken över i:et. En gård som bryr sig om klimat, hållbar, ekologiskt och helt enkelt en bättre värld.

Nr.3 Karlaby Kro

Världens mysigaste hotell för dig som vill komma undan vardagen, Karlabykro! Därför att här bor du i super- mysiga hotellrum, du kan spela biljard, bada bastu och ta ett dopp i deras alldeles magiska orangeri med pool. Här finns allt du behöver och lite till. Hur underbar ser inte frukosten ut att vara (kan avslöja att den var alldeles fantastisk).

Nr.4 Byvägen 35

Byvägen 35 fick jag tyvärr inte en plats på men en bild utanför fick jag till. Och bara att det var fullsmockat med folk är i sig ett betyg. Har även fått höra från mina följare på Instagram att den lilla boden är ett MÅSTE och besöka.

Nr.5 Eriksgården

Eriksgården perfekta utflykten för bärälskaren! Ja du kan äta en hel BÄRBUFFÉ, hur lyxigt är inte det?! Jag själv har inga barn men kan tänka mig att detta är rena drömmen för föräldrar, här finns alla möjliga distraktioner som gör att förälderns kan sitta ner i lugn & ro för lite kaffe (kanske inte gäller alla, haha).

Sitter du på några guldkorn? Släng gärna in en kommentar så ska jag se till att besöka stället/ställena! Följ mig gärna på Instagram för mer tips: @jenniesjolin